Gaming

Recenzie HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1

Recenzie HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 martie 1, 2021
Cloud-Stinger-Core-Wireless

HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 este, așa cum sugerează și numele, un model wireless cu sunet surround 7.1 canale care costă doar 79,99 USD.

Design și caracteristici

HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 este o copie fidelă al HyperX Cloud Stinger Wireless, care a fost considerat destul de favorabil.  Acest set cu cască are o greutate de aproximativ 244 de grame, fiind astfel destul de confortabile. Durata de viață a bateriei a acestui model este de 17 ore şi se poate încărca utilizând o conexiune USB-C.

Setul cu cască se poate conecta, de asemenea, folosind un mic dongle wireless pentru un sunet fără pierderi și fără întârziere, printr-o conexiune de 2,4 GHz. Dongle-ul are aproximativ dimensiunea unei unități flash tipice și se conectează la un port USB-A. Oferta audio vine prin intermediul unor drivere direcționale de neodim de 40 mm, cu suport pentru sunet surround 7.1-canale activat de software pe computerul cu Windows. Setul cu cască oferă un interval de răspuns în frecvență de 20Hz.

În mod surprinzător, microfonul oferă, de asemenea, un interval de răspuns de frecvență considerabil de la 50Hz la 18kHz. De asemenea, menține funcția flip-to-mute a predecesorului său şi de anulare a zgomotului.

Software

Software-ul NGenuity de la HyperX este o aplicație destul de simplă pentru controlul setărilor căștilor. Are un control de volum de bază pentru difuzoare și microfon și o comutare pentru sunetul surround de 7.1 canale. Având în vedere că software-ul este necesar pentru a activa surround, este trist că nu există EQ personalizat sau orice setări de tonuri laterale. Puține căști pentru jocuri fără fir au partea audio mai dezvoltată.

Microfonul este un pic mai slab, dar poziţionat aproape de gură, vocea se va auzi puţin mai bine, dar cu întreruperi.  Conexiunea wireless este perfect stabilă atâta timp cât se află în aceeași cameră cu modemul de internet.  HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 este disponibil pe Amazon la un preț de aproximativ 80,00 USD.

Concluzie

HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 nu este cel mai bun set de căști fără fir, dar este unul dintre cele mai ieftine.

Caracteristici

TehnologieWireless
Frecventa Wireless2.4 GHz
Tip castiGaming
Tip fixareOn Ear
Sistem sunet7.1

Caracteristici tehnice

Diametru difuzor (mm)40
Frecventa casti20Hz–20kHz
Sensibilitate casti103dBSPL/mW at 1kHz
ConectareWireless
Lungime cablu (m)0.5
Microfon inclusDa
Frecventa microfon50Hz-18kHz
Sensibilitate microfon-40dBV (1V/Pa at 1kHz)
Noise-cancelling microfonDa
Model microfonUni-directional
Impedanta (Ohm)16

Informatii suplimentare

Arie de functionarePana la 20 m
Compatibilitate dispozitivPC
SO compatibileWindows 10, Windows 8.1
FacilitatiSunet Virtual 7.1, Sunet imersiv, Dimensiune ajustabila
Continut pachetCasti, Adaptor wireless

Garantie

Garantie comerciala24 luni
Garantie de conformitate24 luni

Altele

CuloareNegru
Dimensiuni (L x A x I cm)21 x 8.7 x 19
Greutate (Kg)0.244