Accesorii

Recenzie: Suportul și pad-ul de încărcare fără fir Belkin’s Boost Up oferă viteze de 7,5 W și modele de calitate, dar prețul este destul de mare

Recenzie: Suportul și pad-ul de încărcare fără fir Belkin’s Boost Up oferă viteze de 7,5 W și modele de calitate, dar prețul este destul de mare martie 2, 2021
Belkin-wireless-chargers

Ambele încărcătoare sunt de 7,5 W, ceea ce înseamnă că pot încărca un iPhone cu capacități de încărcare wireless Qi la o viteză mai mare decât încărcătoarele tradiționale de 5 W. Au fost testate cele două noi încărcătoare ale lui Belkin cu un iPhone ce avea bateria descărcată complet și ambele au încărcat în jur de 40% timp o oră, ceea ce este în concordanță cu alte viteze de încărcare de 7,5 W. 7,5W reprezintă viteza maximă de încărcare pentru un iPhone.

Deci, aceia care au un dispozitiv Samsung sau altceva care se încarcă și prin Qi și se poate încărca la o viteză mai mare, suportul de încărcare Belkin pot încărca și acele electronice la viteza maximă de încărcare. Vitezele de încărcare wireless pot varia destul de mult în funcție de factori precum temperatura, deci nu va exista întotdeauna o mare diferență între încărcătoarele de 5W și 7,5W.

În general, este mai bine a se folosi un încărcător de 7,5 W pentru a obține viteza dorită, dar nu va exista o diferență uriașă între viteza de încărcare de 5 W și viteza de încărcare de 7,5 W. Alegerea unui încărcător se reduce la factori precum prețul și designul. Belkin are un design drăguţ.

Padul de încărcare fără fir Bold Up Bold de la Belkin

Suportul de încărcare fără fir Belkin Boost Up Bold este similar cu Belkin Boost Up original vândut în magazinele Apple, deoarece oferă aceeași formă simplă, rotundă, dar este mai mic, ceea ce îl face mai ușor de utilizat. Belkin vinde suporul de încărcare wireless Boost Up în culori precum: roz, negru sau alb și fiecare este fabricat din plastic și cauciuc.

La bază, există un suport de cauciuc pentru a menține în siguranţă suportul de încărcare oriunde este el poziţionat.  Restul părții superioare a încărcătorului este un material moale și neted, care are un logo Belkin. Partea de încărcare este fabricată dintr-un plastic mai strălucitor, care se potrivește bine cu partea superioară mată, iar un LED discret pe partea laterală se aprinde pentru a vă confirma că iPhone-ul că este încărcat.

Același LED se va aprinde dacă un obiect străin, cum ar fi cheile sau monedele, sunt plasate pe încărcător, ceea ce ar putea afecta viteza de încărcare fără fir. Toate încărcătoarele de 7,5 W au nevoie de adaptoare de putere de + 18 W + pentru a se încărca la viteze maxime, așa că Belkin a inclus propriul său adaptor de 22,5 W. Adaptorul este destul de mare pentru un încărcător wireless, ceea ce poate fi îngrijorător dacă spațiul pentru priză este mic.

Suport de încărcare wireless Belkin’s Boost Up

Suportul de încărcare fără fir Belkin’s Boost Up, disponibil în alb sau negru, este primul dispozitiv de încărcare wireless, conceput de Belkin pentru iPhone. iPhone-ul stă în poziție verticală în suportul de încărcare Belkin, fie în modul portret, fie în modul peisaj. Din punct de vedere al designului, suportul de încărcare arată similar cu Padul de încărcare Bold Up Bold, dar cu un cadru din plastic pentru a-l ține în poziție verticală.

Suprafața de încărcare a suportului este doar puțin mai mare decât suprafața padului. Cadrul se extinde la câțiva centimetri în spatele încărcătorului și la aproximativ un centimetru în fața acestuia pentru a oferi stabilitate. Fiecare porțiune a suportului este acoperită cu un material de cauciuc aderent pentru a-l menține în siguranţă, în timp ce partea din față a suportului și porțiunea de încărcare sunt acoperite de un material moale, neted, din silicon.

Un iPhone se poate așeza fie pe partea inferioară a cadrului standului în timp ce se află în modul de orientare portret, fie se poate așeza în partea de sus a cadrului în timp ce este orientat în modul peisaj.  Există două LED-uri pe suprafața suportului de încărcare, unul vizibil atunci când iPhone-ul este în modul portret și unul vizibil când este în modul peisaj.

Acestea folosesc aceeași lumină ca și suportul de încărcare, oferind o modalitate prin care se poate spune dacă dispozitivul se încarcă fără ca LED-ul să pară deranjant. Standul de încărcare wireless Boost Up este livrat cu același adaptor și cablu de alimentare de 22,5 W.

Concluzie

Chiar dacă nu este certificat Apple, încărcătorul de 7,5 W se poate achiziţiona la un preţ cuprins între 20 şi 40 USD pe Amazon.  Belkin are aprobarea Apple pentru încărcătoarele sale wireless, iar atât pad-ul, cât și suportul vin cu garanția Belkin Connected Equipment.

Belkin spune că dacă dispozitivul se defectează în timpul unei încărcări, acesta îl va repara sau înlocui până la o valoare de 2.500 USD.

Majoritatea încărcătoarelor ieftine de pe Amazon arată și funcționează la fel. Standul de încărcare fără fir Belkin oferă, totuși, un design unic, fără probleme.