Tech Hardware Accesorii

Tastatura Razer Huntsman Mini

Tastatura Razer Huntsman Mini

Razer a creat o tastatură minusculă, ultra-compactă, care face parte din gama Huntsman și oferă performanțe ridicate la un preț destul de mic.

Razer Huntsman Mini  este, de fapt, o versiune redusă a lui Huntsman, dar cu unele dintre aceleași caracteristici “de frunte în industrie”.

Printre acestea se numără comutatoarele de taste optice sensibile ale Razer, tastele PBT Doubleshot și un cablu USB-C detașabil, care permite amatorilor de jocuri să își folosească propriile cabluri personalizate, dacă doresc acest lucru.
Acestea sunt cele mai bune tastaturi pentru jocuri, cele mai bune tastaturi mecanice silențioase, puternice şi cu o colorit superb.

Tastatura Razer Huntsman Mini
Tastatura Razer Huntsman Mini

Razer spune că a lucrat din greu la producerea acestui tip de tastatură.

Acest lucru a determinat compania să lucreze la “cea mai recentă și cea mai bună tehnologie a unei tastaturi” în cadrul Huntsman Mini, realizând acest lucru fără compromisuri.

Ca atare, această nouă tastatură include comutatoare optice liniare Razer îmbunătățite (similar cu cea din Huntsman Tournament Edition). Acestea sunt dotate acum cu amortizoare de sunet din siliciu pentru a menține apăsările de taste fără a se compromite viteza sau precizia.

În ciuda dimensiunilor sale, Huntsman Mini are, de asemenea, aparent toate tastele obișnuite pe care le-ați dori pentru o tastatură de jocuri, cu funcții secundare prezente pe tastatură și imprimate pe părțile laterale ale tastelor.

Funcțiile, macro-urile și alte îmbunătățiri pot fi atașate la orice tastă de pe tastatură datorită tehnologiei Razer’s Hypershift și personalizate în Synapse 3.

Toate acestea sunt ambalate într-un cadru din aluminiu care ocupă mai puțin spațiu pe birou, dar arată excelent.

Această tastatură Razer este disponibilă în finisaje negru sau alb mercur și există posibilitatea alegerii variantelor de switch optic violet sau roșu liniar. Prima variantă este deja disponibilă pentru achiziționare, iar cealaltă a apărut în luna august a acestui an.

Razer Huntsman Mini este o tastatură de 60%.. Este concepută pentru persoanele care au nevoie doar de un minimum de taste. Nu există tastatură numerică, taste săgeți sau taste funcționale.

Ceea ce a mai rămas este o opțiune mai simplă, pregătită pentru călătorie, care este excelentă pentru cei care doresc să își maximizeze spațiul de birou pentru un mouse pad mare sau doar să aibă ceva care poate fi ascuns mai ușor.

Razer produce deja diferite dimensiuni ale tastaturii sale Huntsman, inclusiv o opțiune de dimensiuni complete și 80% Huntsman TE, dar acest model de 60% este cea mai mică tastatură de până acum. Dar, în ciuda dimensiunilor reduse, toate funcțiile care apar lipsă la prima vedere sunt încă prezente.

Sunt doar introduse ca funcții alternative pe fiecare tastă pe care o puteți activa ținând apăsată tasta Fn.

Huntsman Mini o lansează în finisaje negru sau alb mercur, iar jucătorii au, de asemenea, opțiunea a două tipuri diferite de comutatoare optice: clicky sau liniare. Variația clicky s-a lansat la prețul de 119,99 USD, în timp ce tastatura cu comutatoare liniare la prețul de 129,99 USD.

Razer susține că a făcut mari îmbunătățiri la comutatoarele liniare de primă generație în ceea ce privește reducerea zgomotului, astfel încât acest lucru ar putea fi cel mai bun dacă doriți o experiență tactilă pe o tastatură mecanică. Ambele tipuri de comutatoare au o durată de viață așteptată de 100 de milioane de apăsări de taste.

Huntsman Mini
Huntsman Mini

În ceea ce privește hardware-ul, Huntsman Mini (vezi poza 2) are un aspect îndrăzneț, dar plăcut. Fiecare tastă este iluminată din spate cu LED-uri RGB personalizate în software-ul Razer Synapse. Razer folosește aici tastele PBT doubleshot, care sunt foarte rezistente.

Acestea sunt proiectate pentru o durabilitate mai mare și nu se vor deteriora niciodată până la un finisaj strălucitor. Tastatura se atașează la computer prin USB-C și puteți utiliza orice cablu USB-C dacă cel inclus în cutie nu se potrivește cu cerințelor dvs.

Razer susține că este primul producător important de accesorii pentru jocuri care își lansează propria tastatură de 60%.

Binecunoscutele streamere Fortnite precum Turner “Tfue” Tenney folosesc tastaturi de 60% pentru jocuri, așa că, în mod firesc, cei mai aspiranți streameri și iubitorii de jucători, în general, vor să urmeze această tendință.

Este ușor de văzut de ce oamenii s-au agățat de factorul de formă. Având în vedere construcția lor compactă și ușoară, permit mult spațiu suplimentar la birou, fiind astfel ușor de transportat.

Dorind să se extindă, Razer a dezvăluit că dorește cu orice preț să satisfacă clienții japonezi, nordici, britanici, germani, francezi, ruși și spanioli.

În Singapore, Huntsman Mini cu comutatoare de culoare violet, este disponibil la prețul de 189,90 USD, în timp ce comutatoarele liniare și cele roșii pot fi achiziționate la prețul de 209,99 USD. Ambele versiuni sunt disponibile pentru a fi cumpărate de pe site-ul online, iar în magazine sunt disponibile încă din luna august a acestui an.

Printre beneficiile acestei tastaturi se numără: se pot salva până la 5 profiluri diferite în memoria de bord şi se poate urmări tastatura reacționând într-un mod dinamic la jocurile Razer Chroma.

Noul-Xiaomi-OLED-TV
Postarea Anterioara

Placa-video-Nvidia-GeForce-RTX-3080
Postarea Urmatoare