Tech Laptop

Cel mai bun laptop Huawei din 2020: Ce MateBook este potrivit pentru tine?

Cel mai bun laptop Huawei din 2020: Ce MateBook este potrivit pentru tine?

Laptopurile Huawei din gama MateBook Huawei nu arata toate la fel; multe dintre ele au in plus specificatii ce pot da batai de cap amatorilor, dar care ce pot fi comparabile. Multe dintre specificatii sunt asemanatoare, dar pot crea confuzii in randul cumparatorilor intrucat nu stiu ce varianta sa aleaga.

Inainte de a va decide ce laptop sa achizitionati trebuie sa verificati proprietatile acestuia. Problemele Huawei au inceput odata cu pierderea accesului la Android.

Din fericire pentru Huawei, Microsoft si Intel au declarat ca vor continua sa ofere actualizari de programe software si noi drivere pentru unitatile Huawei care folosesc stiintele aplicate ale acestor firme, iar problemele ar putea fi tot mai mari pentru Huawei, deoarece autoritatile americane au semnalat ca vor ridica interdictia care impiedica companiile sa promoveze si programul software la Huawei.

Deci, ganditi-va bine daca sunteti decisi sa achizitionati un Huawei. Pentru cei ce doresc sa achizitioneze unul dintre cele mai bune laptopuri, in continuarea acestui articol va vom prezenta gama completa MateBook.

1. Huawei MateBook D

Huawei MateBook D
Huawei MateBook D

Pro: Modelul Huawei MateBook D este mult mai ieftin decat majoritatea celorlalte modele. Si, in timp ce procesorul sau AMD nu prezinta viteze bazate pe Intel, durata de viata a bateriei bate ratingul 6:15 lui MateBook 13.

De asemenea, MateBook D ofera un set de porturi pentru clientii cu unitati destul de vechi. Porturile USB tip Dual A inseamna ca unitatea dvs. flash actuala si cablurile HDMI vor functiona si nu utilizeaza un doc.

Contra: Acest computer laptop a obtinut 8.845 pe Geekbench 4, care a fost eliminat de scorurile de la Opt Gen Gen Core-i7, MateBook 13 (17.136). Ultima carte de buzunar opteaza pentru chipset-ul identic care se incadreaza in noile MateBook X Pro si MateBook 14.

De asemenea, ecranul de 14 inch al lui MateBook D, respective 1920 x 1080 este varianta cea mai ieftina comparative cu ecranul de 3000 x 2000 al X Pro, ecranul de 2160 x 1440 al lui MateBook 14 si cel de 2160 x 1440 al lui MateBook 13.

2. Huawei MateBook 13

Huawei MateBook 13
Huawei MateBook 13

Pro: Modelul MateBook 13 de 2,91-lb, 11.Three x 8.Three x 0.6-inch este cel mai usor MateBook. MateBook D este cu aproximativ un kilogram mai greu decat MateBook 13. Atat MateBook 13 (94 inch), cat si MateBook X Pro (102 inch), MateBook 14 (107 inch) MateBook D (111 inch) ocupa spatiu intr-o geanta destul de mult.

Contra: din pacate, MateBook 13 are o baterie de 41,8 Whr, care nu rezista pre mult in timp. In urma evaluarii realizata de Laptop Mag (navigare continua pe internet), durata bateriei a depasit 6 ore si 15 minute, ceea ce este prea putin si deloc potrivit pentru cerintele oricui.

3. Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro
Huawei MateBook X Pro

Pro: Huawei MateBook X Pro (2020) este o continuare a modelului Huawei MateBook X Pro (2019). Acest model de face anual actualizari ale Windows 10, fiin considerata in acest moment cea mai buna varianta. Ecranul MateBook X Pro este, in esenta, cel mai colorat si cel mai strălucitor, deoarece versiunea sa din 2018 a produs 124 p.c din spectrul sRGB și 458 puncte de luminozitate.

Contra: MateBook X Pro este acum cel mai scump din gama Huawei. Modelul din 2018 a avut o perioada in care era destul de costisitor datorita configuratiei Core i7.

Nu exista nicio indoiala ca in acest an Huawei MateBook X Pro este un laptop cu aspect fin – ecranul LCD de 13,9 inch, 3000 x 2000 pixeli LTPS arata excelent. Culorile sunt mai vii, fiind un laptop extraordinar pentru vizionarea de filme.

Raportul de aspect 3: 2 nu este ideal, dar pentru spațiul vertical suplimentar pe care il ofera site-urilor si documentelor este suficient.

Este și un ecran tactil, dacă trebuie, și, în general, este un dispozitiv cu adevărat ușor și compact, așa cum am ajuns să ne așteptăm de la această serie de laptopuri: Detine si un senzor de amprenta incorporat in butonul de pornire, ceea ce face ca logarea sa fie mai usoara, insa camera web incorporata in randul de sus al tastelor nu este o pozitie ideala.
Vorbind despre taste, a tasta Huawei MateBook X Pro este o placere, iar trackpad-ul este sensibil. Chiar daca laptopul are o dimensiune compacta, tastele se simt distantate si proportionate bine. Are doua porturi USB-C, un port USB-A (cu suport USB 3.0) si un port audio de 3,5 mm.
Verisunile de culoare sunt Space Gray, Mystic Silver și Green Emerald. Toate par atragatoare, dar versiunea Emerald Green este mai aparte. Desi designul nu s-a schimbat prea mult fata de MateBook X Pro din 2019, acest model este unul dintre cele mai bune laptopuri pe in ceea ce priveste dimensiunea. In viitor, speram ca Huawei sa gaseasca o modalitate de pozitionare a camerei web in luneta superioara.

[saswp-reviews-form]