Tech Video

Cele mai bune camere de securitate pentru interior 2020

Cele mai bune camere de securitate pentru interior 2020

Camerele de securitate la domiciliu va ofera liniste sufleteasca monitorizand casa ziua si noaptea, in interior si in exterior si va trimit o alerta atunci cand detecteaza un intrus.

Aceste camere de securitate inteligente redau automat imagini pe smartphone-ul dvs., astfel incat sa puteti vedea in timp real ce se intampla, oriunde v-ati afla.

Cele mai bune camere de securitate pentru interior oferta un dublu avantaj: in timp ce oferta protectie impotriva strinilor, va permite sa ramaneti in legatura cu cei dragi. De exemplu, o camera de securitate care detine functii de detectare a miscarii si de recunoastere faciala, poate anunta parintii atunci cand copilul lor s-a trezit.

Cu ajutorul modului audio bidirectional, camerele permit oamenilor sa comunice cu cei din interiorul casei. Aceste caracteristici plus vederea nocturna si multe altele sunt standard la modelele de la brandurile de top, iar preturile sunt foarte avantajoase.

In afara de furnizarea unei imagini de calitate ziua si noaptea, cele mai bune camere de securitate pentru interior sunt protejate impotriva elementelor din mediul exterior si functioneaza wireless, astfel incat nu trebuie sa apelati la un profesionist pentru a le instala. In general, montarea unei camere de securitate dureaza aproximativ 10 minute.

Va prezentam mai jos cativa factori importanti de luat in considerare atunci cand cumparati o camera de securitate pentru interior.

Ce camera de securitate ofera cea mai buna imagine?

Chiar daca in general 1080p este rezolutia standard pentru modelele pe care le-am testat, exista avantaje la modelele cu senzori cu rezolutie mai mare.

Putine camere de securitate la domiciliu au lentile cu zoom optic, dar aproape toate au zoom digital, care decupeaza si maresc orice inregistreaza camera. Cu cat senzorul unei camere are mai multi megapixeli, cu atat poti mari mai mult imaginea fara a-i modifica claritatea.

Pe langa rezolutie, luati in considerare si campul vizual. Toate camerele de securitate au lentile cu unghi amplu, dar nu toate sunt create egale. In functie de campul vizual al obiectivului, acesta poate vedea intre 100 si 180 de grade.

Daca doriti sa vizionati o zona mare, ar trebui sa luati in considerare o camera cu un camp vizual foarte amplu. De asemenea, posibilitatea de a misca si inclina camera este o caracteristica avantajoasa.

Cum se conecteaza camerele de securitate?

Majoritatea camerelor de securitate utilizeaza Wi-Fi, insa acest lucru nu este obligatoriu. Unele folosesc Bluetooth pentru control local si configurare mai usoara prin intermediul smartphone-ului, iar altele includ standarde de retea de automatizare a locuintelor pentru a interactiona cu alte dispozitive, precum Zigbee sau Z-Wave.

In cazul majoritatii camerelor, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile unei aplicatii pentru a le conecta la reteaua de la domiciliu.

Dupa ce camera este conectata, cel mai probabil o veti putea accesa de pe telefon sau tableta, prin intermediul unei aplicatii.

Ce este Face Detection?

Majoritatea camerelor de securitate iti trimit o notificare atunci cand detecteaza orice tip de activitate. Unele pot identifica cine sau ce cauzeaza acea activitate. De exemplu, IQ Nest Cam ofera tehnologie de recunoastere faciala (face detection).

Aceasta focalizeaza automat pe persoanele care intra in campul vizual si trimite alerte atunci cand o fata este recunoscuta. De asemenea, va anunta si in cazul in care detecteaza o fata necunoscuta. Aceasta tehnologie ajuta la eliminarea alertelor inutile.

Va prezentam in continuare o selectie a celor mai bune camere de securitate pentru interior 2020:

Arlo Pro 2

 Best Buy Arlo - Pro 2 4-Camera Indoor/Outdoor Wireless

Arlo – Pro 2 4-Camera Indoor/Outdoor Wireless

Daca va doriti o camera de securitate atat pentru interior, cat si pentru exterior, care nu costa prea mult, va recomandam Arlo Pro 2. Aceasta camera de 1080p are un camp vizual de 130 de grade, night vision si multe alte caracteristici.

Se poate conecta la priza, insa functioneaza si pe baterie, cu o durata de viata de pana la 6 luni pana la urmatoarea reincarcare. Are atat microfon, cat si difuzor, astfel incat puteti vorbi cu persoana din fata camerei.

Wyze Cam 1080p

Wyze Cam 1080p HD Indoor Wireless Smart Home Camera with Night Vision
Wyze Cam 1080p HD Indoor Wireless Smart Home Camera with Night Vision

Aceasta este cea mai portivita camera de securitate pentru interior pentru cei care nu vor sa cheltuie o multime de bani pe un astfel de dispozitiv. Dupa cum sugereaza si numele ei, camera poate inregistra la o rezolutie de 1080p, cu o claritate buna.

Wyze Cam 1080p vine cu doua saptmani de stocare gratuita in cloud – desi clipurile sunt limitate la 14 secunde – precum si un slot pentru carduri microSD pe care il puteti utiliza pentru a activa inregistrarea continua.

Arlo Ultra 4K

Arlo Ultra 4k
Arlo Ultra 4k

Camerele 4K furnizeaza inregistrare video de o calitate superioara si utilizeaza rezolutia suplimentara pentru a activa track-ul și zoom-ul digital, ceea ce faciliteaza urmarirea si identificarea unei persoane in timp ce se deplasează pe cadru.

Un reflector incorporat permite, de asemenea, inregistrarea culorilor noaptea si are microfoane duale pentru o calitate mai buna a sunetului.

Nest Cam Indoor

Camera Nest
Camera Nest

Nest Cam Indoor este a treia generatie a celebrului Dropcam – una dintre primele si una dintre cele mai bune camere de securitate pentru interior – si creste calitatea video a predecesorilor la 1080p.

Este dotata cu night vision, imaginile sunt clare si poate fi folosita si ca interfon. Interactioneaza cu termostatul Nest si cu detectorul de fum Nest Protect, precum si cu numeroase alte dispozitive inteligente.

Ring Stick Up Cam

Ring Stick Up Cam Baterry HD security Camera
Ring Stick Up Cam Baterry HD security Camera

Ring Stick Up Cam poate fi folosita atat in interior, cat si in exterior. Functioneaza pe baterie, astfel incat o puteti amplasa oriunde in aria de acoperire a retelei WiFi.

Ofera rezolutie de 1080p, este dotata cu senzori de miscare, iar pretul este mai mic decat al altor camere cu caracteristici asemanatoare.

[saswp-reviews-form]