Accesorii

8 de cadouri fitness

8 de cadouri fitness

Toată lumea are un obiectiv fitness, fie pentru a face mușchi, fie pentru a-și îmbunătăți rezistența cardio. Indiferent ce obiectiv au, anul 2020 le-a pregătit tuturor un cadou pentru a-şi îndeplini visul.

Astfel, există o mulțime de idei de cadouri care sunt permise oricărui buget. Deoarece experiența fitness diferă de la o persoană la alta, ne-am străduit să includem o mare varietate de îmbrăcăminte, echipament și accesorii care pot găzdui toate obiectivele de fitness.

Hydro Flask Standard Singura sticlă de apă de care ai nevoie

Sticla-de-apa-Hidro-Flask-Standard

Hydro Flask a obținut primul loc în topul celor mai bune sticle de apă. Sunt foarte rezistente, au diferite culori, iar materialul din care sunt confecţionate menține lichidele atât fierbinți, cât și reci pentru ore întregi. Aceste sticle de apă vin în mai multe dimensiuni și culori pentru a se potrivi stilului și nevoilor oricui.

Pot atesta că izolația din sticlă și capacul plat funcționează cu adevărat. In această sticlă am pus apă cu gheață și apoi am lăsat-o la o temperatură ridicată timp de patru ore. Când am verificat era în aceeaşi stare în care a fost lăsată.

Fiecare sticlă vine cu un capac plat izolat, dar, în funcție de modelul pe care îl cumpărați, puteți opta și pentru un capac sportiv sau un capac rabatabil.

Five S conceput pentru masaj la gât şi umăr

Five-S-Kneading

Intrucât spa-urile au fost închise mult timp, nu am reușit să fac un masaj pentru a scăpa de nodurile persistente de la gât.

Five S deţine două capete pentru masaj care sunt foarte bine distanțate pentru a relaxa tensiunea atât a muşchilor, cât şi a gâtului, a umerilor și chiar şi între omoplați. Din experiența mea, îşi merită fiecare bănuț.

Xiaomi Mi Band 5Brăţara fitness care merită cumpărată

Xiaomi-Mi-Band-5

Trackerele fitness sunt instrumente excelente pentru a vă ajuta să vă mișcați întreg corpul și să țineți evidența statisticilor de bază despre sănătate, cum ar fi ritmul cardiac. Aceia cre nu-şi permit un Apple Watch sau Fitbit, nu trebuie să se îngrijoreze întrucât există o mulţime de variante de achiziţionare a unui tracker bun.

La doar aproximativ 50 de dolari, Xiaomi Mi Band 5 este o alternativă excelentă la prețuri mici la Fitbits și Garmin Vivofits. Vă urmărește pașii, somnul, ritmul cardiac, cu până la 11 tipuri diferite de antrenament și multe altele pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Designul este elegant, ecranul este luminos și ușor de citit. Durata de viață a bateriei a brăţării Xiaomi Mi poate dura până la 14 zile, cu o singură încărcare.

Covor de yoga de 4 mm B Everyday Yoga

B-Yoga

Covorul de 4 mm B Everyday de la B Yoga este cel mai bun covor pentru yoga și un cadou minunat pentru oricine iubește yoga. Cu o grosime de 4 mm, oferă pernă și suport adecvate. Suprafața naturală din cauciuc este ușor texturată şi aderentă.

Dincolo de yoga, acest covor se poate folosi pentru orice alt tip de antrenament pe podea, cum ar fi flotările.

Jambiere Lululemon Wunder Under

Lululemon

Aceste jambiere Wunder Under sunt o alegere preferată a aechipei CNET Health and Wellness, deoarece sunt rezistente și versatile. Le poți purta la orice fel de antrenament fără să te încălzeşti prea mult.

Sunt disponibile într-o gamă variată de culori, dimensiuni și lungimi.

Theragun

Theragun

Cu excepția cazului în care sunteți un sportiv profesionist, Theragun este ceva ce probabil nu v-ați cumpăra niciodată. Acest instrument de masaj folosește o mișcare rapidă pentru a reduce inflamația. Practic, vă oferă experiența unui masaj adânc al țesuturilor oricând și oriunde doriți. Este perfect pentru ridicarea greutăților.

Theragun a lansat noi modele pentru anul 2020, preţurile plecând de la aproximativ 200  USD și ajungând până la 600 USD. În ciuda dimensiunilor mici, Theragun Mini de 200 de dolari oferă un masaj puternic de care oricine s-ar bucura.

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung-Galaxy-Watch-3

Dacă sunteți în căutarea unui tracker fitness cu multe funcții și care să nu fie Apple Watch, Samsung Galaxy Watch 3 este cea mai bună alegere. Acest ceas de fitness are o mulţime de funcții de sănătate și wellness, inclusiv EKG. De asemenea, deţine modul de urmărire avansată a somnului, lucru pe care Apple Watch încă nu îl are.

Apple Watch Series 6

Apple-watch

Dacă faceți cumpărături pentru cineva căruia îi place tot ce este mai bun, Apple Watch Series 6 este alegerea perfectă. Vă poate măsura nivelurile de activitate, ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și chiar nivelul sonor ambiental din jurul vostru.

Ceasul se poate folosi fără a fi conectat la GPS-ul telefonului şi la serviciul de date LTE (veți avea nevoie însă de o cartelă SIM separată pentru ceas). Acest lucru înseamnă că îți poți lăsa telefonul acasă atunci când vrei să ieşi să alergi. Poate primi notificari cardiac, poate monitoriza somnul şi, de asemenea, poate apela rapid la ajutor în caz de urgenţă. Iţi urmăreşte cu exactitate toate activităţile de zi cu zi şi măsoară exact exerciţiile fizice favorite. Poate primi apeluri şi mesaje şi se poate asculta muzica preferată.