Audio

Cele mai bune căști ale anului 2020 cu anulare a zgomotului

Cele mai bune căști ale anului 2020 cu anulare a zgomotului noiembrie 12, 2020
Casti-cu-functie-de-anulare-a-zgomotului

Când este vorba de căști care elimină atât zgomotul de fond, cât și sunetul ambiental, sistemul audio Bose se numără printre cele mai bune din ultimii ani. Este o categorie competitivă ce prezintă o multitudine de opțiuni convingătoare de anulare a zgomotului. Indiferent dacă doriți să utilizați căștile de anulare a zgomotului pentru a asculta muzică sau pur și simplu să blocați zgomotul nedorit, există multe modele disponibile pentru achiziţionare.
In continuare vă vom prezenta cele mai bune căști de anulare a zgomotului disponibile pentru achiziționare.

Cel mai bun

Sony WH-1000XM4

Sony-WH-1000XM4

Modelul anterior WH-1000XM3 de la Sony a fost unul excelent. Singura problemă a acetuia erau capacitățile sale de apelare vocală, în special în medii mai zgomotoase. Noul WH-1000XM4 şi-a îmbunătăţit această funcţie, adăugând, de asemenea, împerecherea Bluetooth multipunct pentru o conectare uşoară la două dispozitive în acelaşi timp – cum ar fi telefonul și computerul. Asta înseamnă că, dacă primiţi un apel în timp ce utilizați căștile cu computerul, sunetul îl va prelua telefonul atunci când răspundeți la apel.

Căștile 1000XM4 sunt cu siguranță mult mai confortabile și au și alte îmbunătățiri la anularea zgomotului și a sunetului, făcând din acest model o alegere excelentă.

Excelent pentru efectuarea de apeluri
cu anulare a zgomotului

Bose Noise Canceling 700

Bose-Noise-Cancelling-700

Căștile Bose Noise Canceling 700, mult așteptatul succesor al modelului Bose QuietComfort 35 II, oferă o modalitate mai performantă de anulare a sunetului și a zgomotului. Sunt foarte performante, având o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore și un design mai plăcut decât predecesorul lor (unii consideră că aceste căşti sunt mult mai confortabile).

La lansare, au costat 400 de dolari, dar, în timp, preţurile au mai scăzut.Versiunea pe alb costă 299 dolari, în timp ce versiunile pe negru și argintiu au un preț de 339 dolari.

Cel mai bun din generația anterioară

Sony WH-1000XM3

Sony-WH-1000XM3

WH-1000XM3 de la Sony – a treia generație a căștilor fără fir Sony cu anulare a zgomotului – a câștigat premiul Editors ‘Choice de la CNET, fiind fără îndoială, cel mai bun model de căști cu anulare a zgomotului până la apariţia WH-1000XM4. Succesorul său este cu 15% -20% mai bun, cu performanțe de sunet și anulare a zgomotului ușor îmbunătățite, asocierea Bluetooth multipunct (puteți asocia simultan două dispozitive, cum ar fi un PC și un smartphone, cu căștile pentru comutare ușoară) și microfoane actualizate pentru voce. Insă, căștile WH-1000XM3 sunt foarte bune, iar prețul lor a scăzut considerabil.

Cele mai discrete

Apple AirPods Pro

Apple-AirPds-Pro

Chiar dacă muzica sau sunetul nu sunt aşa cum oricine şi-ar dori de la o pereche de căști de 249 USD, AirPods Pro reușește totuși să fie o excelentă pereche de căști fără fir. Acest lucru se datorează în mare parte designului, performanțelor îmbunătățite ale basului (care ajută la calitatea audio), anulării efective a zgomotului și calității excelente a apelurilor. În plus, sunt mult mai puțin vizibile decât căștile pentru urechi.

Anularea zgomotului la cel mai bun preţ

Mpow X3

Mpow-X3

Căștile fără fir Mpow X3 au o claritate bună, un bas puternic și chiar au o anulare activă a zgomotului, care este destul de eficientă.

Noua versiune a actualizat controlul volumului și și-a optimizat funcția activă de anulare a zgomotului și efectul apelului. A adăugat, de asemenea, căștile care sunt mult mai confortabile decât alte modele.

Sunt impermeabile (IPX7) și au până la 7 ore durata viață a bateriei, la niveluri moderate de volum, cu încărcare USB-C Calitatea apelurilor este bună – au o funcție care vă permite să vă auziți vocea în căști.

Comenzile tactile par a fi puţin mai ciudate, însă, exceptând câteva mici dezavantaje, căștile X3 ale Mpow sunt foarte bune la un preţ rezonabil.

Alternativă AirPods Pro
Urbanista Londra Urbanista-Londra

Căștile fără fir de la Urbanista Londra au un preţ de 150 USD şi seamănă foarte mult cu AirPods Pro de la Apple. Au funcţia de eliminare a zgomotului, precum și un senzor care detectează scoaterea căştilor din urechi, întrerupând astfel muzica. Au un sunet mai clar, bine echilibrat și un bas puternic şi bine definit. În plus, sunt foarte bune pentru a efectua apeluri, oferind o reducere semnificativă a zgomotului, astfel încât oamenii să vă audă clar, chiar dacă există zgomot ambiental de fundal.

Singurul lor dezavantaj este acela că, comenzile lor tactile sunt oarecum limitate și nu la fel de ușor de utilizat ca cele ale AirPods Pro. Durata de viață a bateriei este de 5 ore – la fel ca AirPods Pro. Carcasa compactă de încărcare, care se realizează prin USB-C, poate oferi încă patru încărcări.

Spre deosebire de AirPods Pro, căștile Urbanista London sunt disponibile nu doar într-o singură culoare, ci în patru.