Smartphones Tech

Samsung Galaxy Note de 10.1 inch

Samsung Galaxy Note de 10.1 inch

Samsung a anunţat lansarea Galaxy Note 10.1 în cadrul MWC 2012, eveniment ţinut în Barcelona zilele acestea. Versiunea mini a dispozitivului a fost lansată în noiembrie anul trecut. Smartphone-ul Galaxy Note care poate fi găsit şi în magazinele din România are dimensiunile unei tablete de 5,3 inch, aşadar este mai mult un sistem hibrid. Acum cei de la Samsung au venit cu Galaxy Note de 10.1 inch, echipat cu procesor dual core de 1,4GHz şi sistem de operare Android Ice Cream Sandwich.

Galaxy Note 10.1 dispune de S Note, un instrument cu care se poate naviga în sistem şi care oferă mai multă precizie, folositor în mod special pentru design, grafică şi alte activităţi de acest tip. Tableta vine împreună cu un program premium de editat fotografii, Adobe Photoshop Touch şi Adobe Ideas, ambele fiind preinstalate şi optimizate pentru S Pen.

Tableta vine cu o memorie internă de 16GB/32GB/64GB care poate fi extinsă printr-un card microSD şi 1GB RAM. Are două camere, una principală de 3MP şi una secundară de 2MP şi vine cu o multitudine de aplicaţii preinstalate şi servicii printre care se numără: AllShare Play, ChatON, Adobe Apps etc.

În termeni de conectivitate, Note vine cu WiFi, USB 2.0 Host, HSPA+ şi Bluetooth v 3.0, iar autonomia este asigurată de o baterie Li-ion de 7000mAh. Dimensiunile dispozitivului sunt cuprinse între 256,7 x 175,3 x 8,9mm şi cântăreşte 583 de grame. Deocamdată nu avem informaţii cu referire la disponibilitate şi preţ însă vă ţinem la curent.