Tech

Samsung Galaxy Note in Romania

Samsung Galaxy Note in Romania

Samsung, partener oficial al evenimentului Internetics 2011, a prezentat Galaxy Note în cadrul Internetics Hot Spot, o dezbatere informală pe tema importanței aplicațiilor mobile și construirea imaginii personale în online. Personal, n-am mai reuşit să ajung, dar am înţeles că a fost interesant. Radu şi Dan au scris mai multe de la eveniment.

Vedeta serii a fost Samsung Galaxy Note, acest smartphone cât o tabletă sau această tabletă cât un smartphone. Modelul a fost prezentat pentru prima dată la IFA 2011 şi a atras multe priviri curioase. Gadgetul reprezintă o nouă categorie de produse, creată în urma înţelegerii profunde a nevoilor consumatorului, combinând beneficiile unei tablete cu portabilitatea unui smartphone.

Display-ul HD Super AMOLED de 5.3 inch este cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone, oferind o experienţă vizuală superioară, asigurând în același timp o portabilitate și funcționalitate sporită pentru utilizatorii cu un stil de viață activ. În plus, S Pen-ul, alături de ecranul full touch al dispozitivului, creează o experiență de utilizare cu adevărat unică, putând fi folosit pentru schițe precise sau desene, în timp ce recunoașterea superioară a scrisului de mână permite capturarea liberă a ideilor. Totodată, procesorul dual-core de 1,4 GHz și sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), asigură o viteză deosebită la utilizare.

În cadrul HotSpot, plecând de la popularitatea în continuă creștere a segmentului de smartdevice-uri, reprezentanţii Samsung au discutat despre importanța sistemelor de operare pentru mobile și, mai ales, despre modul în care aplicațiile mobile reprezintă adevărate instrumente media pe care companiile le pot folosi în comunicarea directă cu consumatorii.

Samsung Galaxy Note încă nu a ajuns în redacţia noastră, dar tindem să credem că acest dispozitiv mobil este mai mult o tabletă. Ecranul este mult prea mare pentru un smartphone şi oferă foarte multe avantaje pe care le întâlnim la tablet pc-uri.

Pentru doritori, Samsung Galaxy Note se află în oferta magazinelor din România:
– Samsung Galaxy Note N7000 – 2.849,99 Lei
– Samsung Galaxy Note N7000 Blue – 2.849,99 Lei