Smartphones Tech

Samsung Galaxy S22 Ultra ar putea avea încărcare mai rapidă decât celelalte modele din generația sa

Samsung Galaxy S22 Ultra ar putea avea încărcare mai rapidă decât celelalte modele din generația sa

Când am auzit prima dată despre Samsung Galaxy S22, informațiile de atunci indicau că viteza de încărcare ar putea fi cea mai mare dezamăgire a acestei generații de telefoane. Însă un nou leak ne arată că Galaxy S22 Ultra va oferi încărcare rapidă la 45W, aceasta fiind cea mai puternică tehnologie de fast-charge a producătorului coreean.

Conform aceluiași zvon, noul flagship ar urma să fie dotat cu o baterie de 5.000mAh, la fel ca și predecesorul său. Samsung Galaxy S22 Ultra va putea să fie încărcat până la 70% în doar 35 de minute și chiar dacă aceste numere sunt extrem de bune, nu se compară cu rezultatele obținute de producători chinezi precum Xiaomi sau realme care oferă încărcare foarte rapidă, de până la 100W.

 

Galaxy S22 Ultra combină cele mai bune caracteristici ale ultimelor două generații

Asta se traduce într-o evoluție mică spre inexistentă când vine vorba de bateria noului Samsung Galaxy S22 Ultra, care folosește bateria de pe S21 Ultra și încărcarea rapidă de pe S20 Ultra din 2020. Așadar, cu o baterie de 5.000mAh care oferă încărcare rapidă la 45W, producătorul nu oferă un upgrade foarte mare în această zona, ci mai de grabă unește cele mai bune tehnologii ale sale de până acum în același terminal.

Cu toate astea, s-ar părea că doar Samsung Galaxy S22 Ultra va avea aceste specificații ale bateriei, astfel celelalte modele din generația sa probabil vor avea aceeași încărcare limitată la 25W de pe generația actuală de S21. Această chestie ar trebui să se schimbe odată cu generația de după S22, altfel producătorul riscă să rămână în urmă, depășit de competitori mai mici dar mai curajoși.