Tech Accesorii

Samsung Galaxy Watch 4 a primit o actualizare de software care aduce și mai multe noutăți

Samsung Galaxy Watch 4 a primit o actualizare de software care aduce și mai multe noutăți

Seria Galaxy Watch 4 este cea mai nouă adiție în catalogul ceasurilor inteligente produse de Samsung. În review, vă povesteam pe îndelete despre capabilitățile impresionante ale lui Watch 4 Classic, de la teme și funcții până la posibilități de personalizare. Între timp, Watch 4 a primit o actualizare de software care extinde aceste caracteristici, așa că haideți să le trecem în revistă.

Fețe de ceas personalizabile

Cu mai multe fețe de ceas din care pot alege, cea mai recentă actualizare pentru Samsung Galaxy Watch 4 permite utilizatorilor să aleagă elementele cu care își pot personaliza intens ceasul.

Există patru fețe noi din care utilizatorii pot alege. Dacă sunt foarte pasionați de fitness sau vor să știe detalii despre sănătatea lor, aceștia pot personaliza noua față de ceas Info Brick cu obiectivele de care sunt cel mai mult interesați, precum pulsul sau stresul resimțit de-a lungul zilei. Se poate alege una din fețele de ceas care arată starea vremii sau background-uri inspirate de Galaxy Z Fold3 sau Galaxy Z Flip3 – toate putând fi personalizate.

Scurtăturile sunt o modalitate avantajoasă de a accesa rapid informații importante dintr-o privire și de a lansa aplicațiile utilizate cel mai des. Acum, patru shortcut-uri pot fi afișate pe display pe fața de ceas Animals – de la durata de viață a bateriei la memento-uri, mesaje, numărul de pași și multe altele. Se pot alege, de asemenea, GI-uri în mișcare pentru fața de ceas My Photo+, în loc de o fotografie statică, pentru a crea fețe de ceas mai interesante.

Samsung Galaxy Watch 4_watch face (1)

Actualizarea aduce, de asemenea, mai multe animații simpatice pe fața ceasului Steps Challenge pentru a ține evidența numărului de pași. Un urs animat va oferi o mică doză de motivație pentru a face sesiunea de stetching sau a duce la bun sfârșit challenge-ul zilnic de pași.

Controlul extins gesturilor pe Galaxy Watch 4

Comenzile prin gesturi înseamnă că utilizatorii pot face mai mult prin simple mișcări ale mâinilor. Pe lângă mișcarea antebrațului în sus și în jos de două ori pentru a respinde apeluri și închide alarme, actualizarea include o nouă mișcare a mâinii care poate acționa ca o comandă rapidă utilă pentru a activa o aplicație sau o funcție aleasă. Efectuând o mișcare simplă „knock knock” cu încheietura mâinii, poate fi deschisă aplicație preselectată sau lista de antrenamente, se poate aprinde lumina sau chiar crea un nou memento. Astfel pot fi accesate cele mai utilizate aplicații fără a apăsa vreun buton.

Detectarea căderii

Introdus pentru prima dată pe seria de smartwatch-uri Galaxy 2020, detectarea căderii este capabilă să recunoască dacă purtătorul a căzut în timpul exercițiului. Acum, pe Galaxy Watch 4, sensibilitatea poate fi reglată, astfel încât să poată detecta o cădere chiar și atunci utilizatorii stau nemișcați. În plus, Galaxy Watch4 poate trimite o notificare SOS către patru contacte preselectate – în cazul în care situația cere o astfel de măsură.

Totodată, utilizatorii de Galaxy Watch 4 se pot bucura de un abonament Strava gratuit de 60 de zile.