Laptop Tech

Samsung aduce designul său One UI pe laptopurile sale Windows

Samsung aduce designul său One UI pe laptopurile sale Windows octombrie 28, 2021
One-ui

Samsung aduce designul său de interfață mobilă One UI 4 pe seria sa de laptopuri cu Windows Galaxy Book.

Noile modificări de design vor apărea în aplicațiile Windows Samsung, cum ar fi Samsung Notes, Samsung Gallery și Samsung Settings. Modificările sunt concepute pentru a se potrivi cu interfața mobilă pe care Samsung o aduce pe cele mai recente telefoane Android, pentru a facilita comutarea între cele două.

Principala aplicație Samsung Settings a fost revizuită pentru a se potrivi mai bine cu modificările de design din Windows 11, cu noi pictograme pentru aplicații, meniuri și multe altele. Aplicația Samsung Notes are, de asemenea, un nou aspect de meniu, pictograme actualizate și foldere reîmprospătate.

Samsung aduce designul său One UI pe laptopurile sale Windows
Noul One UI 4 se modifică în aplicația Samsung Notes pentru Windows.
Imagine: Samsung
Samsung aduce designul său One UI pe laptopurile sale Windows
Samsung Gallery include un mod întunecat pe Windows.
Imagine: Samsung

Samsung Gallery include un mod întunecat pe Windows.
Imagine: SamsungaAplicația Samsung Gallery este ultima aplicație care a fost actualizată cu modificările One UI 4 și include un mod întunecat pentru a se potrivi cu temele Windows 11.

În timp ce Microsoft și-a revizuit și limbajul de design cu Windows 11, modificările aduse de Samsung de aici aduc o interfață de utilizare mai asemănătoare aplicațiilor Windows. Samsung îl numește One UI Book 4 și va fi disponibil pe Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro, Galaxy Book Flex2, Galaxy Book și Galaxy Book Odyssey.

Efortul de proiectare al Samsung pe Windows vine după ani de parteneriat strâns între Microsoft și Samsung. Perechea s-a asociat inițial pentru a apropia Android și Windows, rezultând o mulțime de integrare exclusivă a telefonului dvs. pentru dispozitivele Samsung. Samsung a integrat, de asemenea, suportul OneDrive în aplicațiile sale mobile, iar Microsoft și-a optimizat propriile aplicații Office pentru dispozitivele Samsung Galaxy Fold. Microsoft și Samsung au, de asemenea, un parteneriat special pentru Xbox Game Pass pe Android.