Tech

Samsung planuieste un rebranding pentru CES 2013?

Samsung planuieste un rebranding pentru CES 2013?

Parcă ieri-alaltăieri vorbeam despre CES 2012 și portabilele lansate în cadrul târgului expozițional. Iată totuși că aproape a trecut un an și în scurt timp începem pregătirile pentru următoarea ediție. Ca de fiecare dată, CES oferă șansa tuturor brand-urilor mari să lanseze produse și să țină diverse prezentări. În 2013 se pare că cei de la Samsung ne vor pregăti o mică surpriză.

Deși procesele dintre Apple și Samsung continuă, unele surse spun că ne așteaptă un rebranding cel puțin interesant din partea companiei coreene. Se pare că aceștia au apelat la un consultant care a mai lucrat pentru brand-uri renumite, iar noua imagine a companiei va avea un look mult mai puternic.

Cel care se va ocupa de imaginea pe care o așteptăm în 2013 este Scott Bedbury, CEO la Brandstream. Acesta a declarat că noile simboluri ale gamelor de produse, deși diferite, vor fi unite prin culorile folosite. Alte surse spun că noile reclame se vor axa pe tipurile diferite de activități cotidiene.

Pe partea de advertising și valoare a brand-ului Samsung mai are mult de urcat pentru a-i ajunge pe giganții mărului mușcat care-s pe locul 2, la nivel mondial, la o diferență relativ mică față de cei de la Coca Cola. În orice caz, abia așteptăm să vedem ce se va întâmpla la CES 2013. Voi ce părere aveți? Au nevoie sud coreenii de un rebranding?