Tech

Samsung Readers Hub 2.0 include peste 100 de titluri Humanitas

Samsung Readers Hub 2.0 include peste 100 de titluri Humanitas

România este a cincea ţară din lume în care serviciul Readers Hub 2.0 oferă conţinut localizat. Prin această colaborare cu Editura Humanitas, se face un pas important pe piața cărților electronice din România, oferind utilizatorilor acces la o vastă bibliotecă digitală în limba română, prin intermediul unei aplicații prietenoase și ușor de folosit.

La aproape trei ani de la lansarea celor dintâi ebook-uri Humanitas, de altfel printre primele de pe piața românească de carte, titlurile editurii au șansa de a ajunge mai repede la cititorii, fie că sunt din România, fie din alte colțuri ale lumii. Iar culoarul pe care pornesc cărțile electronice spre cei dornici să-și îmbogățească biblioteca virtuală e deschis, firesc, de evoluția tehnicii.

Conținutul Humanitas se alătură celor câteva mii de cărți în format electronic din întreaga lume la care utilizatorii Samsung au deja acces cu Readers Hub 2.0, de la cărți de bucate cu ilustrații și până la lecturi pentru copii. Carţile electronice pot fi cumpărate foarte uşor, cu ajutorul cardului de credit. Totodată, parola de acces și butonul „sign-in” le oferă acces utilizatorilor la e-reader de pe mai multe dispozitive Samsung.

Readers Hub 2.0 îți permite să cauți în bibliotecă şi îţi oferă, de asemenea, un serviciu de recomandări de conținut prin intermediul căruia oricine poate găsi şi mai repede titlurile de care este interesat. De asemenea, interfața intuitivă le permite cititorilor să-și personalizeze exemplarul digital: mărimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului pot fi modificate pentru o lectură cât mai plăcută, oriunde și oricând.

Aplicația le permite utilizatorilor să facă adnotări și să sublinieze pasajele importante. Notițele sunt salvate separat pentru a fi găsite rapid și partajate cu prietenii. Mai mult decât atât, ei pot posta pe rețelele sociale pasajele preferate din carte.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu următoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 și ePub 3. În plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca și gestiona ofertele proprii de cărți electronice.

Serviciul Readers Hub 2.0 poate fi descărcat din Samsung Apps store pe dispozitive precum Note II, Galaxy S III, Galaxy S III Mini, Galaxy Note 10.1 (N8000) și Galaxy Note 10.1 Wi-Fi (N8010).