Tech Laptop

Samsung seria 5 ultra rosu

Samsung seria 5 ultra rosu

Samsung a intrat în rândul vendorilor producători de ultrabook-uri cu generaţia Samsung seria 5 ultra. Aceasta a fost expusă prima dată la CES 2012, moment în care au fost anunţate specificaţiile tehnice complete. Dar Samsung nu a ratat nici CeBIT 2012, unde a venit cu un plus de culoare şi a prezentat Samsung seria 5 ultra roşu.

Producătorul coreean doreşte să se apropie tot mai mult de segmentul feminin, oferind un ultrabook de 13,3 inch într-o culoare veselă şi cu un design atrăgător. Este modelul ideal pentru femeia modernă, cea care are tangenţe cu tehnologia, dar nu doreşte să treacă neobservată. Pentru a asigura utilizarea facilă în mişcare, Samsung Seria 5 ultra de 13.3 inch are o grosime cuprinsă între 14~17,6mm şi o greutate de 1,38kg.

Seria 5 ultra roşu se bucură de toate facilităţile pe care Samsung le-a integrat în această generaţie de ultrabook-uri: 20 secunde la bootare dacă portabilul e oprit, revine în modul operaţional în doar 2 secunde din stand-by. Bateria asigură o autonomie de aproximativ 6 ore la o singură încărcare. Datorită profilului ultra subţire şi greutăţii reduse, Samsung seria 5 ultra roşu poate fi transportat foarte uşor şi chiar poate fi un accesoriu de invidiat la ocazii speciale.

Modelul va fi disponibil în Europa din luna aprilie la un preţ de aproximativ 900 EUR.