Diverse

Sectorul 4, oaza de liniste si de confort

Sectorul 4, oaza de liniste si de confort

Fiecare zona locuibila de pe Terra este iubita de oamenii care aleg sa isi petreaca viata acolo din motive numai de ei stiute. Alegerea zonei are legatura cu personalitatea sau se intampla ca zona sa isi aleaga locuitorii, cand persoana respectiva s-a nascut acolo si ramane in casa respectiva toata viata.

Exista tineri aflati la inceput de drum care nu pot fi tinuti in satul in care au vazut lumina zilei si care trebuie sa isi faca un rost in marile orase. In cazul lor trebuie sa isi aleaga zona. Oamenii practici aplica urmatoarele criterii cand aleg zona in care sa isi cumpere o garsoniera sau un apartament:

  1. sa fie o zona moderna cu infrastructura dezvoltata, sa nu isi rupa masinile in gropile din asfalt sau si mai rau, sa se umple de noroi pe pantofi cand pleaca sau cand vin de la serviciu.
  2. sa fie o zona curata, in care aerul sa nu fie poluat si sa nu fie aruncate gunoaie peste tot. Poluarea inseamna boala si disconfort.
  3. sa fie o zona din care sa se poata ajunge repede in orica punct al orasului, fiindca nu se stie cand va fi nevoie sa ajunga posesorul locuintei in centrul sau in nordul Bucurestiului. Garsoniera Oltenitei reprezinta alegerea ideala pentru toti cei care au aceste asteptari de la zona.
  4. in vecinatate sa se afle banci, cafenele si restaurante, scoli, spitale, farmacii, piete si magazine, puncte de incasare a facturilor si bancomate.
  5. sa fie o zona linistita, cu oameni pasnici, blocurile sa fie prevazute cu interfon si cu sisteme de monitorizare video.

Oltenitei este zona cu potential economic, cultural, aflata in plin avant, despre care se va vorbi la superlativ mult timp de azi inainte. O zona cu atatea oportunitati, cu atata siguranta, liniste si farmec trebuia sa fie populata.

Dezvoltatorii au analizat atent zona si au inceput construirea cartierelor rezidentiale.

Garsoniera este accesibila ca pret tanarului care este singur si dintr-un singur salariu mediu nu isi poate permite sa achite mai mult. O simulare financiara arata desfasuratorul creditului cu toate detaliile. Pentru o asemenea locuinta suficient de spatioasa pentru o persoana, chiar si pentru doua persoane care se inteleg si care se iubesc se achita:

-suma de 2045 de euro avans;

-170 de euro pe luna pana la achitarea sumei complete de 40 900 de euro.

Efortul nu este prea mare la un salariu de peste 4000 de lei. In cazul in care o familie formata din 2 persoane isi doreste o garsoniera in aceasta zone de vis, efortul financiar este mai mic sau se poate mari rata si automat scade perioada de creditare.

O garsoniera construita in 2022, complet finisata, la etajul 2 reprezinta locuinta ideala. Structura din beton si caramida promite ca aceasta locuinta ramane intacta pana la batranete si poate fi lasata mostenire urmasilor, indiferent ce se va intampla.

Curtea blocului este amenajata, iar pavajul ii ofera un aer elegant la fel ca cromatica blocurilor.

Balcoanele din sticla securizata reprezinta o atractie a locuintei respective care ofera acelasi confort ca o camera de la un hotel de 4 stele.

Si garsoniera are parchet fin si rezistent, gresia  este aleasa cu gust, termopanele  izoleaza total zgomotele si tin la respect si frigul si caldura si  in baie se afla cada mare, chiuveta si mobilier alb.

La 10 minute se afla Piata Sudului, cu unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti, cu o piata bine aprovizionata si care are si preturi accesibile.

Centrala termica proprie asigura autonomie in ceea ce priveste temperatura din locuinta si alegerea momentului in care incepe incalzirea acesteia.

Este asa de bine ca proprietarul unei case sa nu depinda de nimeni, cand doreste cu 4-5 grade mai mult ca afara in casa sa!

El plateste, el decide, nefiind condamnat sa suporte frigul. Intretinerea unei garsoniere nu costa la fel de mult ca un apartament de 2-3 camere. In plus, blocurile in care se afla aceste garsoniere sunt izolate perfect si proiectate sa beneficieze cat mai mult de lumina naturala si gratuita a soarelui.

Se poate programa oricand o vizita la garsoniera ce urmeaza sa fie cumparata, sa fie evaluata si zona, dar si calitatea lucrarilor, Caloriferele sunt de otel, obiectele din baie din ceramica fina, iar la intrare usa este antiefractie.

Blocurile in care se gasesc aceste garsoniere sunt prevazute cu parcari subterane care sunt cele mai sigure. Acolo nu exista riscul sa cada vreun copac pe masini sau vreo petarda, nici ca masinile sa fie avariate de vreo persoana rau intentionata.

La 10 minute distanta de casa se afla restaurantul si cafeneaua, iar in 20 de minute se ajunge in centru. La scoala si la gradinita se ajunge pe jos. Perioada maxima de creditare poate fi de 30 de ani. Pe site-ul dezvoltatorului se afla un simulator de credite cu ajutorul caruia se stabileste valoarea ratei lunare ca potentialii cumparatori sa stie daca pot face fata din punct de vedere financiar.

O casa valoreaza enorm, fiindca omul simte ca prinde radacini in acel loc si poate sa se realizeze putin cate putin.

La romani, nevoia de stabilitate este mare si numarul celor care stau cu chirie este din ce in ce mai mic, fiindca in prezent, rata lunara pentru propria casa este mai mica decat chiria lunara.

Garsonierele din zona Oltenitei se vand foarte repede pentru ca sunt construite cu simtul raspunderii si blocurile seamana cu niste bijuterii arhitecturale, incadrandu-se perfect in peisaj.