Smartphones

Servicii de top de la Quickmobile.ro!

Servicii de top de la Quickmobile.ro! august 20, 2021
img-1

Quickmobile.ro este magazinul de unde pasionatii de telefoane smartphone, laptop-uri si tablete pot gasi produse de cea mai buna calitate la preturi fara egal.

Aici este locul unde clientii pot face asigurare pentru telefoane odata ce si-au achizitionat produsul, iar operatiunea se poate face direct pe site. Procesul este pe cat se poate de simplu. Odata ce cumparatorul a decis ceea ce doreste sa achizitioneze, inainte de a plati poate bifa sectiunea cu asigurare casco telefon si, daca doreste, poate alege si garantia prelungita.

Garantia extinsa ofera multe beneficii mai ales daca in decursul a 2 ani sau 3, gadget-ul nu functioneaza corespunzator.

Cum putem intelege mai bine conceptul de garantie extinsa si beneficiul de asigurare casco online pentru telefoane?

Garantie extinsa: nu exista o semnificatie speciala in spatele acestui nume – o garantie extinsa extinde pur si simplu garantia originala a producatorului cu o anumita perioada de timp. Orice este acoperit de aceasta garantie originala va fi acoperit de cea noua. In majoritatea cazurilor, acest lucru se refera numai la anumite, unele defecte sau defectiuni ale dispozitivului, nu la probleme precum ecranele crapate, deteriorare din cauza apei sau cele cauzate de client.

Asigurare casco online: Pentru cei care doresc o acoperire suplimentara pentru daune accidentale, manipulare si zone conexe, asigurarea telefonica este calea de urmat. Este mai scumpa decat o garantie extinsa in majoritatea cazurilor, dar, de asemenea, face anumite tipuri de reparatii sau inlocuiri mult mai ieftine daca devin vreodata necesare.

Plan de protectie a dispozitivului: iar pentru cei care doresc cu adevarat sa faca totul aici, un plan de protectie a dispozitivului merge chiar mai departe decat asigurarea telefonica. Acopera toate tipurile de accidente si daune, plus are tendinta de a include elemente suplimentare, precum asistenta tehnica, stocare suplimentara in cloud si multe altele. De obicei, este oferit de operatorii de telefonie mobila.

In functie de companie si de telefonul pe care il utilizati, garantia poate fi extinsa la doi ani sau mai mult. Astfel, daca telefonul sufera daune grave imediat dupa ce ati terminat primul an de utilizare, puteti beneficia de garantia extinsa pentru a obtine beneficii financiare si alte beneficii conexe.

Dupa finalizarea achizitiei cu garantie extinsa, asigurati-va ca verificati imediat valabilitatea garantiei mobile pentru a vedea daca perioada de acoperire a fost marita.

In majoritatea cazurilor, companiile producatoare de telefoane percep o taxa importanta pentru repararea unui dispozitiv care nu functioneaza defectuos dupa expirarea garantiei utilizatorului. Cu un program de garantie extinsa, reparatiile pentru daune grave folosite de astfel de producatori nu ar trebui sa coste suplimentar.

Deseori datorita costului ridicat implicat in repararea unui smartphone de la un producator, utilizatorii tind sa efectueze reparatii neoficiale prin intermediul unor furnizori terti. Daca faceti acest lucru, nu numai ca puteti compromite calitatea reparatiilor, ci va puteti supune dispozitivul la probleme suplimentare in viitor.

Pe de alta parte, reprezentantii si personalul companiei de la care ati cumparat  telefonul sunt mai informati cu privire la functionalitatea acestuia. Astfel, o garantie extinsa incurajeaza utilizatorii sa solicite reparatii de la furnizorii oficiali de servicii si nu de la magazinele terte.

In unele cazuri, deteriorarea accidentala poate duce la ireparabilitate. In aceste momente, este posibil sa nu fie util sa verificati garantia mobilului. In schimb, cel mai bine este sa incepeti sa cautati un telefon alternativ.

Garantia extinsa se dovedeste a fi un serviciu in care merita investit, in special daca vorbim despre telefoane care sunt in general scumpe precum telefoane marca Iphone sau ultimele modele de la Samsung.

Quickmobile.ro este un magazin excelent pentru cei care isi doresc o gama completa de servicii si produse in premiera la preturi foarte convenabile!