Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

Start-Up

Start-Up

Start-Up este un film de comedie sud-coreeană din 2019. A fost scris și regizat de Choi Jung-yeol.

In acest film rolurile principale sunt jucate de Ma Dong-seok, Park Jung-min, Jung Hae-in, Yum Jung-ah și Choi Sung-eun. Filmul a fost lansat pe 18 decembrie 2019.

Rezumat

Chiar dacă mama sa nu este de acord, Go Taek-il pleacă de acasă și ajunge să lucreze la un restaurant chinezesc condus de un bărbat pe nume Geo-seok. În același timp, prietenul său Woo Sang-pil va începe şi acesta să lucreze pentru o afacere de tip privat.

Astfel, cei doi tineri vor fi nevoiţi să experimenteze situaţii mai puţin plăcute . Sangpil a achiziţionat o motocicletă second-hand. Impreună cu Taek-il se îndreptau către casă când au fost reţinuţi de cei de la secția de poliție pentru că nu purtau cască.

Taek-il, certat de mama lui Jeong-hye decide să plece de acasă, îndreptându-se către Gunsan. Intrucât nu avea nimic de făcut, s-a oprit lângă un restaurant chinezesc din apropiere pentru a mânca.

Văzându-l pe bucătar simte o energie neobișnuită.

In acest timp Taek-il vede o postare în interiorul restaurantului chinezesc prin care angajaţii menţionează că au nevoie de un livrator. Se oferă să lucreze voluntar, însă patronul restaurantului, văzând că este mult prea tânăr, îi va spune că-i va fi greu să presteze această muncă.

Între timp, Sang-pil, care locuiește cu bunica sa bolnavă, are nevoie disperată de un loc de muncă. Iși va găsi un loc de muncă cu ajutorul fratelui său cunoscut, Dong-hwa Kim. Această slujbă este o afacere cu împrumuturi.

La început, a crezut că va reuşi să câştige bani mulţi. Din păcate, mergând la o măcelărie pentru a colecta bani, a fost bătut rău de șef.

Jeong-hye îşi va deschide un magazin de pâine prăjită. Din păcate, magazinul a fost demolat, deoarece era o clădire ilegală. Aflând toate acestea, Taek-il se oferă să-l ajute, însă toate încercările sale nu au avut rezultat

Distribuție

Ma Dong-seok ca Geo-seok

Park Jung-min ca Go Taek-il

Jung Hae-in ca Woo Sang-pil

Yum Jung-ah ca Yoon Jung-hye

Choi Sung-eun ca So Kyung-j

Kim Jong-soo în calitate de președinte Gong

Yoon Kyung-ho în rolul lui Kim Dong-hwa

Kim Kyeong-deok în rolul lui Bae Goo-man

Lee Hae-woon în rolul Moon Sung-hyun

Sung Hyuk ca Kang Dae-cheon

Hong In ca Park Doo-man

Yoo Su-bin în calitate de sergent

Kim Min-jae în rolul lui Kwak Sung-moo

Du-te Doo-shim ca bunica lui Sang-pil

Park Hae-joon ca Tae-sung

Filmările acestui film s-au finalizat la 27 iunie 2019.

Yoon Min-sik din The Korea Herald a spus că filmul a părut inițial ca un film neobișnuit, dar cu personaje simpatice.

Cu toate acestea, în afara personajelor, filmul nu oferă cu adevărat prea multe, deoarece povestea nu este niciodată suficient de dezvoltată pentru a fi atrăgătoare.

Kim Boram de la Yonhap a menţionat că este o poveste care își pierde umorul, devenind astfel una raţională, în timp ce filmul încearcă să se ocupe de prea multe probleme sociale.

Tot el a afirmat că este un complot scrupulos cu scene de acțiune nu prea strălucitoare şi care îi va dezamăgi pe cei care se așteaptă la un mare succes.