Emisiuni, Filme si Seriale Filme asiatice / Indiene / China

Shershaah

Shershaah iulie 21, 2021
Shershaah

Shershaah este un film de acțiune în limba indiană. Este regizat de Vishnuvardhan și coprodus de Karan Johar. Filmul urmăreşte călătoria de viață a lui Param Vir Chakra și a căpitanului armatei Vikram Batra. Il are în rol principal pe Sidharth Malhotra care joacă rol dublu, ca Batra și fratele său geamăn Vishal. Kiara Advani joacă rolul lui Dimple Cheema.

Anunțul oficial privind derularea acestui film a fost făcut în mai 2019. Programat inițial pentru a fi lansat la 3 iulie 2020, filmul a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19. Acest lucru marchează, de asemenea, debutul regizoral al lui Vishnuvardhan în filmele din Bollywood. Filmul este programat să apară pe 12 august 2021 pe Amazon Prime Video.

Distribuție

Sidharth Malhotra ca Vikram Batra / Vishal Batra (rol dublu)

Kiara Advani joacă în rolul lui Dimple Cheema, logodnicul lui Vikram Batra

Shiv Pandit

Nikitin Dheer

Himmanshoo A. Malhotra ca Rajeev

Anil Charanjeett

Sahil Vaid

Raj Arjun

Manmeet Kaur în rolul Mona

Ankita Goraya ca Nutan Batra

Rakesh Dubey în rolul maiorului Vijay Bhaskar

Pranay Singh Pachauri

Pawan Chopra în rolul lui G.L Batra, tatăl lui Vikram Batra

Mir Sarwar în rolul lui Hyder

Shataf Figar jocă în rolul lui Yogesh Kumar Joshi

Producție

Karan Johar a confirmat în 2018 că va produce un film biografic despre viața căpitanului Vikram Batra. Sidharth Malhotra a fost selectat de el pentru a interpreta un rol dublu, ca Batra și fratele său geamăn Vishal. După ce discuțiile cu mai multe actrițe eşuează, Kiara Advani a fost desemnată să o portretizeze pe logodnica lui Batra, Dimple Cheema.

Malhotra a început pregătirea pentru film la data de 17 aprilie 2019. Înainte de anunțul oficial al filmului, s-a speculat că titlul va fi “Mera Dil Maange More”, dar ulterior a fost schimbat în “Shershaah”.

Filmul a fost anunțat oficial la 2 mai 2019, cu titlu și locații de filmare: Chandigarh, Palampur, Kargil-Ladakh și Kashmir. Filmul a fost finalizat pe 12 ianuarie 2020, deoarece producătorii au împărtășit câteva imagini de pe platourile de filmare.

Filmul a fost programat să apară în cinematografie pe 3 iulie 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19. Acum filmul este programat să apară pe 12 august 2021 pe Amazon Prime Video.

Producătorii acestui film au lansat un videoclip pe 15 iulie care anunța data lansării filmului. În rolurile principale ale actorilor Sidharth Malhotra și Kiara Advani, filmul urmează să fie lansat pe platforma Over-the-top (OTT) Amazon Prime Video pe 12 august, înainte de Ziua Independenței.

Shershaah marchează debutul din Bollywood al regizorului Vishnu Vardhan, care a lucrat predominant în filme precum Sarvam, Arrambam și Arinthum Ariyamalum.

Drama de război este inspirată din viața eroului Kargil, căpitanul Vikram Batra, căruia i-a fost acordat Param Vir Chakra pentru curajul său.

Sidharth Malhotra va juca rolul căpitanului Vikram Batra în film. Videoclipul care anunță data premierei filmului prezintă imagini ale lui Sidharth Malhotra, care este văzut în uniformă de armată. De asemenea, conține imagini ale căpitanului Vikram Batra din războiul Kargil.

Producătorii filmului au afirmar că Shershaah este o poveste de curaj, de dragoste și de sacrificiu și este inspirată din viața căpitanului Vikram Batra. Filmul sărbătorește spiritul său curajos și onorează inestimabilul său sacrificiu în războiul Kargil din 1999. Rămânând fidel cu numele său “Shershaah”, lupta curajoasă a căpitanului Batra și sacrificiul final au fost esențiale în victoria Indiei.