Software Tech

Sistem anti-furt de la Bitdefender

Sistem anti-furt de la Bitdefender

Bitdefender lansează un nou sistem anti-furt pentru PC-uri sau terminale cu Android, care îţi poate asigura un control total asupra telefonului, laptop-ului sau tabletei, chiar și atunci când acestea ajung pe mâna hoților.

Cu soluția Bitdefender Anti-Theft poți localiza pe hartă telefoanele și tabletele furate sau primi o notificare atunci când hoțul încearcă să schimbe cartela SIM. De asemenea, poţi bloca complet accesul la terminal și poţi activa o alarmă pe terminalul furat sau pierdut. Iar dacă toate acestea nu sunt suficiente, Bitdefender Anti-Theft poate șterge de la distanță toate datele de pe telefon sau din laptop, pentru a evita vizualizarea sau copierea lor.

Bitdefender Anti-Theft rulează aproape invizibil, astfel că cei mai mulți hoți nici măcar nu vor ști că este acolo. În plus, blochează terminalul cu PIN-uri și parole și îți redă rapid controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde poți șterge, bloca, localiza cu doar câteva click-uri.

Utilizatorul poate controla telefonul trimițând SMS-uri de pe un număr pre-setat sau îl poate comanda să răspundă sau să inițieze un apel, chiar dacă terminalul pierdut nu este conectat la internet.

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Anterioara