În ultimii ani au apărut și în țara noastră magazine online specializate în comercializarea sistemelor pentru copiat la examene. Unul dintre aceste magazine online este și site-ul Cascadecopiat.ro unde am găsit cea mai diversificată ofertă de căști de copiat fără fir. Acest site comercializează o gamă diversificată de sisteme de ultimă generație și au și prețuri foarte atractive.

Cutiuța GSM pentru copiat cu cască fără fir

Este un mic dispozitiv ce poate fi folosit pentru a comunica cu o persoană de la distanță, fără ca cei din jurul tău să observe acest lucru. Cutiuța GSM pentru copiat este practic un mic telefon mobil. Are dimensiunea unei cutii de chibrite și vine la pachet împreună cu o cască de copiat fără fir, care se mai numește și microcasca japoneză.

Cutiuța GSM are un suport pentru cartelă SIM. În cutiuță se va introduce o cartelă obișnuită și ori de câte ori este apelat numărul cartelei, cutiuța GSM va răspunde automat la apel. Vocea persoanei care apelează va fi transmisă către casca din ureche în mod automat. Cel care poartă cutiuța GSM nu trebuie să apeleze niciun buton în timpul utilizării.

În același timp, dispozitivul are integrat și un microfon performant. Acesta poate captă cu ușurință chiar și cele mai slabe sunete din mediul înconjurător. Astfel, persoana care apelează poate și auzi ce se întâmplă în jurul persoanei care are dispozitivul GSM pentru copiat.

Cască de copiat are dimensiuni foarte mici! Este aproape imposibil de observat cu ochiul liber. Singura șansă să o poți vedea din exterior este să te apleci, să tragi de ureche și să te uiți foarte atent cu o lumină. Sunetul în cască are o calitate foarte bună. Cască se mai găsește pe diferite site-uri și sub denumirea de microcasca japoneză.

Ce este mai exact cutiuța GSM?

Este un dispozitiv care are dimensiuni foarte mici, cu ajutorul căruia se poate purta o conversație telefonică, fără ca cei din jurul celui care poartă cutiuța GSM, să observe acest lucru. În interiorul cutiuței GSM sunt utilizate tehnologii de ultimă oră, ceea ce permite ca dimensiunile finale să fie extraordinar de mici.

Sistemul este practic alcătuit din două părți: cutiuța GSM și cască de copiat. Cască fără fir este extrem de mică și intră în totalitate în ureche, fiind invizibilă pentru cei din jur. Sunetul din microcasca japoneză are o calitate foarte bună! În plus, volumul se poate regla dinainte, astfel încât doar cel care poartă cutiuța GSM să audă în cască. Reglând volumul corect, sunetul nu va părăsi urechea celui care are cască în ureche.

Este nevoie ca o persoană, care de regulă se poate afla la orice distanță, să apeleze numărul cartelei SIM din cutiuța GSM. Cutiuța GSM va răspunde automat la apel, iar utilizatorul va auzi imediat în cască ceea ce îi vorbește persoana care o asistă. Persoana care asistă din exterior, prin intermediul microfonului foarte sensibil de la cutiuță, va auzi tot ce se întâmplă în jurul celui care are dispozitivul. Astfel, se pot șopti subiectele, iar cel care apelează le poate rezolva, apoi le poate trimite prin cască ca răspunsuri.

Alte sisteme de copiat recomandate

În magazinul online Cascadecopiat.ro se pot găsi o gamă variată de sisteme de copiat. Acestea se pot dovedi a fi extrem de eficiente pentru cei care le vor utiliza. Printre cele mai noi și mai performante dispozitive, putem enumera cardul GSM, pixul GSM, diverse căști de copiat fără fir performante, ceasul GSM, ochelari GSM, dispozitive handsfree, sisteme Bluetooth, baterii pentru casca de copiat, dar și o gamă diversificată de accesorii pentru căștile de copiat.

Toate produsele oferite spre vânzare de Cascadecopiat.ro vin împreună cu certificate de garanție și calitate, un motiv în plus care poate crește încrederea cumpărătorului. Aici comenzile se pot plasa foarte ușor, produsele fiind expediate prin curierat rapid și ajungând la cumpărător în maxim 24 de ore. Plățile se pot face atât online cu cardul, cât și în sistem ramburs – plata la livrare. În plus, cei care doresc pot beneficia și de serviciul de verificare colet înainte de a plăti. Astfel, clientul poate verifica conținutul coletului înainte de a face plata.