Tech Laptop

Sony a anuntat preturile pentru portabilele cu Windows 8

Sony a anuntat preturile pentru portabilele cu Windows 8

Am intrat în luna mult așteptată în care cei de la Microsoft vor ridica în sfârșit cortina și vor lansa Windows 8 Pro. Toate brand-urile mari au cel puțin un produs cu noul sistem de operare, mai ales că interfața este dedicată atât desktop-urilor, laptop-urilor cât și sistemelor cu touchscreen. Cu toate că multe produse au fost anunțate, nu toți au oferit detaliile complete referitoare la prețuri și disponibilitate. Cei de la Sony s-au gândit să iasă la rampă și să anunțe în mod oficial prețurile câtorva dintre produsele mult așteptate din seria Vaio și nu numai.

Sony Vaio Duo 11 a fost prezentat la IFA 2012 anul acesta. Acesta este un Slider PC, echipat cu procesor Intel Core i5-3317U, un SSD de 128GB și 4GB RAM. Va fi lansat în Japonia odată cu sistemul de operare, la un preț de 1930 de dolari.

Din zona laptop-urilor, avem Sony Vaio T13 Touch, un model mai vechi care a primit refresh și pe care l-am văzut tot în cadrul târgului de la Berlin. Varianta echipată cu procesor Intel Core i5-3317U vine la un preț de 1670 de dolari, iar Vaio E Series 14P cu Core i5-3210M va veni la 1920 de dolari.

Pe lângă portabile au fost anunțate și prețurilor câtorva modele de desktop-uri AIO. Tap 20 va avea un preț diferit în funcție de configurație, pornind de la 1800 de dolari, iar Vaio L Series de 2 va fi 3080 de dolari, cele două urmând să fie disponibile pe 3 noiembrie.