Tech Tableta

Sony obtine sase Gold Awards la Premiile iF Design

Sony obtine sase Gold Awards la Premiile iF Design

În condiţiile în care doar 60 de produse din 4.000 de înscrieri au fost premiate pentru design deosebit, influenţa Sony în lumea designului este uşor de remarcat. Pe lângă cele 6 premii obţinute pentru televizorul “BRAVIA” NX720, tableta Sony S, Cyber-shot DSC-TX55, “alpha” NEX-C3, “alpha” NEX-7 şi camera profesională NXCAM NEX-FS100EK, Sony a primit încă 15 premii pentru design de produs.

Dar noi o să ne oprim strict la tabletă. Într-o lume în care consumatorii sunt atraşi din ce în ce mai mult de modalităţile de divertisment, iF a premiat noua tabletă Sony S pentru “design uluitor şi focus pe interacţiunea cu utilizatorul prin conţinut”. Ecranul mare, designul ergonomic care lasă impresia de luminozitate şi stabilitate şi poziţionarea pe diagonală a ecranului sunt caracteristici care facilitează ergonomia şi focalizarea pe conţinut.

Tableta Sony S foloseşte sistemul de operare Android şi are o dimensiune a ecranului de 23,8 cm (9.4 inci). Dimensiunea însemnată a ecranului permite utilizatorului să folosească o serie întreagă de servicii şi să vizualizeze uşor conţinutul. Utilizarea designului asimetric, în care centrul gravitaţional a fost mutat într-o parte, oferă senzaţia de uşurinţă şi stabilitate în utilizare, atunci când tableta este ţinută în mână. Poziţionarea ecranului uşor în diagonală, atunci când aparatul se află pe masă, oferă un plus de confort utilizatorului.