Tech Tableta

Sony S1 si Sony S2 – povestea completa

Sony S1 si Sony S2 – povestea completa

Iată că seria celor 5 teasere a ajuns la final. Sony a lansat al 5-lea teaser pentru tabletele Sony S1 şi Sony S2 – ultimul din seria “Două Will”. Producătorul nipon încearcă să scoată în evidenţă calităţile practice ale celor 2 tablet pc-uri pe care le aşteptăm lansate oficial la IFA 2011.

Conform lui Kunimasa Suzuki, şeful diviziei de computere a Sony, compania intenţionează să ocupe locul doi pe piaţa tablet PC-urilor, după Apple, în doar un an de zile. Declaraţia a fost dată la începutul acestui an, moment în care Sony nu avea tablet pc-uri în piaţă. A fost o declaraţie curajoasă şi plină de optimism, dar să vedem dacă şi cu un rezultat fericit.

Howard Stringer, CEO Sony, sugerează că Sony preferă să aştepte momentul potrivit pentru a-şi lansa gadget-ul pe piaţă, în loc să se grăbească: “If I want to differentiate it from others, do I release it tomorrow, or do I wait till I differentiate it?”

Cele 2 tablete vor fi lansate în prima jumătate din septembrie 2011, cel mai probabil la IFA 2011, iar preţul de pornire de 599 dolari a fost confirmat. Aşteptăm marele eveniment pentru mai multe informaţii!