Tech Laptop

Sony Vaio M – oficial

Sony Vaio M – oficial

Cei de la Sony Europe au anunţat în sfârşit oficial noua serie de mini laptop-uri Sony Vaio M, care apăruse deja pe ici pe colo şi nu mai era de mult un secret. Specificaţiile tehnice sunt cele deja cunoscute, de la procesorul Intel Atom N450 până la display-ul de 10.1 inch, memoria RAM de 1 GB şi spaţiul de stocare de 250 GB.

În esenţă, noul Sony Vaio M seamănă extrem de mult cu actualul Sony Vaio W, existând însă o diferenţă principală: deşi ambele au un ecran de 10.1 inch, Sony Vaio M are o rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, în timp ce Sony Vaio W oferă un display HD 1366 x 768 pixeli.

Definit ca un mini laptop pentru nevoile cotidiene ale utilizatorilor, Sony Vaio M se axează pe funcţiile online, fiind util pentru navigarea pe Internet, verificarea e-mail-urilor sau chat-ul pe aplicaţiile de instant messaging (webcam-ul Motion Eye integrat permite şi conferinţe video fără probleme). Se bazează pe o baterie de 6 celule.

Preţurile pentru noua serie de netbook-uri nu au fost confirmate oficial, dar pe Amazon Germania, de exemplu, Sony Vaio M este afişat la 349 de euro. Va fi disponibil de la sfârşitul lunii martie, în alb şi negru.

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Urmatoare