Tech Laptop

SONY VAIO Red Edition – Portabile de lux, performante de top

SONY VAIO Red Edition – Portabile de lux, performante de top

Compania japoneză SONY a lansat o nouă linie de portabile de top care acum reunește tot ce este mai bun în seriile SONY VAIO Fit 15, VAIO Duo 13 și VAIO Pro 13. Noile dispozitive vin într-o culoare roșu aprins, pentru care s-au folosit tehnici diferite de vopsire și șlefuire manuală.

Gigantul japonez SONY poate acum să concureze cu succes cu orice produs Apple pentru că noile portabile din seria VAIO Red reprezintă superlativul absolut în ceea ce privește performanța și calitatea. Compania a luat modelele de top din fiecare dintre cele trei linii de produse, a îmbunătățit configurația hardware și a aplicat un finisaj de excepție.

SONY a aplicat multiple staruri de vopsea, iar procesul de vopsire a fost modificat și adaptat în funcție de tipul carcasei portabilului: fibre de carbon, magneziu sau aluminiu. Lustruirea s-a făcut manual și, al final, s-a mai aplicat un extra-strat de protecție UV.

SONY VAIO Fit 15 Red Edition

Toate aceste laptop-uri vin cu procesoare Core i7 și ecrane cu rezoluție FullHD.

SONY VAIO Pro 13 Red Edition

Notebook-ul SONY VAIO Fit 15 vine cu 12 GB de memorie RAM, un SSD de 256 GB, o placă video cu 2 GB de memorie video RAM și o unitate optică Blu-Ray.

SONY VAIO Pro 13 Red Edition

UltraBook-ul SONY VAIO Pro 13 și slider-ul VAIO Duo 13 rămân fără unitate optică și folosesc SSD-uri de 256 GB. De asemenea, și memoria RAM este redusă la „numai” 8 GB, iar placa video separată lipsește.

SONY VAIO Fit 15 Red Edition

Toate portabilele vin cu sistemul de operare Microsoft Windows 8, ecrane sensibile la atingere și conectivitate NFC.

SONY VAIO Duo 13 Red Edition

Din păcate, garanția este de numai un an și este destul de greu de acceptat această limitare, având în vedere costul oricărui produs din linia VAIO Red.

SONY VAIO Fit 15 Red Edition

Prețurile încep de la 1500 EUR (2000 USD) pentru SONY VAIO Fit 15.

SONY VAIO Fit 15 Red Edition

UltraBook-ul VAIO Pro 13 are un preț care începe la 2000 EUR (2600 USD), iar slider-ul VAIO Duo 13 va va costa minim 2300 EUR (3000 USD).

SONY VAIO Pro 13 Red Edition

Noua linie SONY VAIO Red este disponibilă începând chiar de astăzi, 8 august 2013, la magazinele online ale companiei.