Laptop Tech

Sony Vaio VCC111 Chromebook la FCC

Sony Vaio VCC111 Chromebook la FCC

Sony se pare că s-a hotărât să intre cu un produs în categoria Chromebook. Nimeni nu prea înțelege mișcarea lor, dar certitudinea că există un nou model pe acest segment vine de la FCC. Se pare că modelul a ajuns acolo în toamna anului trecut, însă abia acum au fost făcute publice mai multe informații și poze.

Deocamdată nu se știe ce procesor va avea Vaio VCC11, dar ca dimensiune a ecranului primele informații spun ceva de 11.6 inch. Ce știm sigur e că va veni cu WiFi, Bluetooth și 3G. De asemenea, la capitolul porturi vom întâlni HDMI, 2 porturi USB, slot pentru card SD, microfon și jack pentru căști și va veni cu o baterie de 4100mAh. Ca și Chromebook-urile de la Acer și Samsung, acest model probabil va veni cu SSD… dacă va veni vreodată. Nu cunoaștem mai multe informații referitoare la disponibilitate și preț.

După cum bine spuneau mai mulți, doar pentru că a ajuns la FCC nu înseamnă că îl vom vedea și pe piață. De fapt, bănuiala mea e că l-au și anulat ținând cont de faptul că a trecut destul de mult de la vizită. Și dacă bănuiala mi s-ar confirma ar fi cu atât mai bine, a scoate un Chromebook când ultrabook-urile și tabletele sunt pe val, chiar mi se pare un risc destul de mare chiar și pentru Sony.