Tech Tableta

Tableta Samsung – hibrid cu Windows 8 la IFA 2012

Tableta Samsung – hibrid cu Windows 8 la IFA 2012

Samsung profită pe cât se poate de aceste zile dinainte deIFA 2012. De curând au lansat o imagine cu ceea ce pare a fi un nou hibrid de netbook-tabletă cu sistem de operare Windows 8. Există puține detalii despre specificațiile tehnice, dar cu siguranță vom afla mai multe în urma târgului.

Tableta cu siguranță va veni după 26 octombrie, având noul sistem de operare de la Microsoft, însă nu știm o dată exactă. În orice caz, acesta este similar cu un model care a fost pentru prima oară prezentată la Computex anul acesta. Dispozitivul este de 11 inch, cu un ecran multitouch și un docking station care se atașează printr-un sistem pe bază de magneți.

De asemenea, se pare că va avea și un stylus, S Pen, și două camere, una principală de 8MP și una web de 2MP. Procesorul va fi probabil de tip x86 și vom întâlni porturi USB, HDMI, card reader și audio jack. Sunt interesante planurile companiei coreene. Este al 3-lea teaser menit să ne pună pe jar, iar ideile de ”smart” și creativitate pe care le-au abordat până acum ne fac să credem că ne așteaptă ceva ieșit din comun. Rămâne să vedem, bine că nu mai sunt decât câteva zile până la IFA.