Smartphones

Telefoane gratis la Digi

Telefoane gratis la Digi mai 21, 2021
Digi

Cei care îşi doresc un telefon nou, dar nu au bani suficienţi,au posibilitatea de a-şi alege unul din oferta Digi. Există câteva modele bune și cu o ofertă imbatabilă.

În ultimii ani, Digi a avut un mare succes cu portarea, iar în 2021, continuă seria de reduceri dedicată noilor abonați care doresc să renunțe la alți operatori. Astfel, compania are în derulare campania “Cel mai tare în portare”.

Propunerea sună astel: “La portarea numărului de mobil în rețeaua Digi se beneficiază de net 4G nelimitat, minute și SMS-uri la fel, cu abonamentul Optim Nelimitat. Totul pentru 2.5 Euro pe lună (TVA inclus), timp de 6 luni”. După cele șase luni se vor plăti 5 euro pe lună pentru același abonament.

Telefoanele pe care Digi le oferă gratis la portare

telefoane-portare-digi-rcs-rds

În cazul Nokia 2.4, Digi îl dă gratis la portarea unui abonament și se alege un Optim Nelimitat. Pentru acest telefon rata lunară este de doar 45 de lei. Acesta are un ecran de 6,5 inch HD, 2 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare și o baterie de 4.500 mAh.

La portarea unui număr prepaid, se plătesc 109 lei avans și 36 de lei rata lunară.

Pentru cei ce doresc abonament, Digi oferă Xiaomi Redmi 9 cu zero lei avans și 49 de lei rata lunară. Telefonul are un ecran de 6,53 inch Full HD+, 3 GB memorie RAm, 32 GB spaţiu de stocare și o baterie de 5.020 mAh.

Pentru o cartelă prepaid portată în rețeaua Digi, la abonamentul Optim Nelimitat, se achită 119 lei avans și rata lunară este de 40 lei.

Pe de altă parte, cine îşi doreşte un Motorola, la abonament modelul E7 Plus costă 49 de lei pe lună. Pentru cei cu cartelă prepaid, Digi îl oferă cu 119 lei avans și 40 lei pe lună. Telefonul are ecran de 6,5 inch HD, 4 GB memorie RAM și 64 GB spaţiu de stocare, iar bateria e de 5.000 mAh.

Dintre toate modele enumerate, cea mai bună alegere este Xiaomi.