Seria de telefoane Samsung Galaxy S este una dintre cele mai populare serii de smartphone-uri de pe piață, cunoscută pentru performanțele sale excelente și pentru design-ul de înaltă calitate. Fie că vorbim despre Samsung S21, S22 sau cel mai recent model, Samsung S23 Ultra, aceste telefoane reprezintă adevărate bijuterii tehnologice. În acest articol ne vom concentra pe huse Samsung pentru modelul S23 Ultra disponibile pe kasemobile.ro.

Magazinul online kasemobile.ro oferă o gamă variată de huse pentru telefoane Samsung, inclusiv pentru ultimul model Samsung S23 Ultra. Husele disponibile sunt practice, cu decupaje precise și caracteristici de protecție în plus, cum ar fi margini înalte care să protejeze ecranul sau căptușeală moale din microfibră, perfect sigură pentru carcasă. Altele rezistă la orice fel de șoc, chiar și în caz de căderi extreme. Standard sau premium, la kasemobile.ro le găsești pe toate.

 

Supcase I Blason Cosmo Marble

Prima husă din topul celor mai bune huse pentru Samsung Galaxy S23 Ultra, disponibilă pe kasemobile.ro, este Supcase I Blason Cosmo Marble. Această husă este un adevărat campion al rezistenței, fiind creată din două materiale complementare: TPU absorbant de șocuri și policarbonat care o întărește.

Acest design, în ciuda dimensiunilor reduse comparativ cu alte huse blindate convenționale, permite suprimarea eficientă a căzăturilor. În plus, panoul frontal este echipat cu un cadru, care permite nu numai separarea ecranului atunci când telefonul este așezat direct pe o suprafață plană, ci și protejează partea frontală a telefonului împotriva zgârieturilor atunci când cade pe denivelări.

Fiecare husă Supcase I Blason Cosmo Marble îndeplinește standardul de rezistență militară MIL STD 810G 516.6, ceea ce înseamnă că a căzut de 26 de ori de la o înălțime de 2 metri.

 

Husa Samsung S23 Ultra -Spigen Slim Armor Neagra.

Husa Samsung Galaxy S23 Ultra Spigen Slim Armor Neagra este alegerea perfectă pentru cei care caută o protecție extremă pe două straturi de TPU și policarbonat. Interiorul absorbant de șocuri și exteriorul rigid asigură o protecție completă împotriva căzăturilor și zgârieturilor.

Cu un design subțire, această husă păstrează telefonul ușor și ușor de manevrat. De asemenea, dispune de un suport încorporat pentru vizualizare comodă fără mâini și este compatibilă cu încărcarea wireless. Marginile ridicate oferă protecție suplimentară pentru ecran și cameră, iar butoanele tactile asigură un răspuns rapid la atingeri.

Această husă oferă o protecție certificată Mil-Grade cu Air Cushion Technology® în care puteți avea încredere. Este disponibilă într-o elegantă culoare neagră și este potrivită pentru utilizatorii care doresc o protecție superioară fără a face compromisuri în ceea ce privește designul. Alege Husa Samsung Galaxy S23 Ultra Spigen Slim Armor Neagra pentru a proteja telefonul tău și a-i conferi un aspect sofisticat.

 

Husa Samsung Galaxy S23 Ultra – Printing Glass Blue Ocean 

Este o opțiune excelentă pentru cei care caută protecție la un preț accesibil. Cu un spate din sticlă care oferă un efect de oglindă și o senzație plăcută la atingere, această husă își păstrează aspectul elegant în timp ce oferă protecție telefonului.

Realizată dintr-un cadru moale din silicon și cu un model de dispersie a impactului interior, această husă oferă absorbție de șocuri pentru a proteja telefonul împotriva căzăturilor. Marginile ridicate protejează și ecranul și camera de zgârieturi și lovituri accidentale.

Cu butoane acoperite pentru protecție împotriva prafului și decupaje laser precise pentru acces facil la toate butoanele, această husă este practică și funcțională. În plus, este compatibilă cu încărcarea wireless, făcând utilizarea telefonului mai comodă. Cu un preț de doar 34,99 lei, această husă este o alegere excelentă pentru cei care caută protecție la un preț accesibil.