Tech Laptop

Toshiba Qosmio X500 – monstru de gaming

Toshiba Qosmio X500 – monstru de gaming

Cei de la Toshiba şi-au updatat laptop-urile de gaming din seria Qosmio X500 cu noua placă video nVIDIA GeForce GTX 460M. Noile modele vor fi disponibile pe piaţă începând din data de 26 septembrie, iar varianta de bază ar trebui să pornească de la 1300 de dolari.

Laptop-ul Toshiba Qosmio X500, un monstru de gaming cu display de 18.4 inch, a primit un upgrade, fiind acum echipat cu noua placă video nVIDIA, GeForce GTX 460M, care vine, printre altele, cu 1.5 GB memorie video dedicată şi suport DirectX 11. În acest fel, Toshiba continuă să aducă, prin brandul Qosmio, performanţele extreme aşteptate de gameri şi creatorii de conţinut HD, după cum subliniază Carl Pinto, Vice President of Product Development, Toshiba America Information Systems, Inc., Digital Products Division:

Un model de bază echipat cu nVIDIA GeForce GTX 460M porneşte de la 1300 de dolari. Specificaţiile tehnice pentru notebook-ul Toshiba Qosmio X500 includ:

display de 18.4 inch HD TruBrite;
procesor – Intel Core i5 sau Intel Core i7;
– până la 8 GB memorie RAM DDR3;
– spaţiu de stocare – dual-configuration HDD la 7200RPM, opţiuni pentru SSD;
– opţional – Blu-ray Disc player;
– audio – boxe harman/kardon, tehnologia Dolby Home Theater;
– porturile includ – USB 2.0, eSATA/USB Combo cu Sleep and Charge, ExpressCard, IEEE 1394, media card reader 5-in-1;
aplicaţii incluse – Resolution+ DVD upconvert, eco Utility, ReelTime, Toshiba Media Controller, Bulletin Board;
– noul laptop de gamingToshiba Qosmio X500 va fi disponibil începând din 26 septembrie pe Amazon şi pe site-ul oficial Toshiba;