Diverse

Un broker credit locuinte eficient

Un broker credit locuinte eficient

O casa primitoare si confortabila este visul oricarui om. Oriunde merge, oricat ar fi de obosit sa stie ca cheia pe care o are in buzunar ii asigura accesul la un pat mare si cald, la o baie in care se poate racori si din care va iesi placut mirositor, o bucatarie in care isi poate praji un ou sau face o cafea la ibric sau la expresor.

 Posesia unei case este linistitoare, de aceea alearga omul catre casa lui cu sufletul la gura. Iarna, cand omul inoata in zapada cea rece, cand infrunta gerul si Crivatul i se face dor de casa lui primitoare si calda.

Este asa de frumos sa stea ai casei la fereastra, in casa sa miroase a portocale si a cozonac sau ceai aromat, iar afara sa ninga feeric, sa  ninga bacovian!

Indiscutabil casele sunt scumpe. La momentul actual este greu sa stranga cineva bani numai din salariu sa isi faca o casa. In plus, omul modern nu poate renunta la concedii, la nivelul de confort cu care s-a deprins

Din fericire pentru cei care vor sa isi cumpere o casa, dar nu au reusit sa stranga decat o suma infima exista broker credit locuinta Credit24h.ro care ofera produse si servicii eficiente. Posibilitatea de a lua un credit pentru casa pe perioada dorita deschide noi perspective pe piata imobiliara. Daca creditul pentru casa ar fi pe 2-5 ani, nimeni nu ar mai indrazni sa se imprumute cu zeci sau sute de mii de euro.

Plata esalonata incurajeaza insa solicitarea creditului. Pe site-ul institutiei financiare Credit24h exista un simulator de credite care permite oricui sa vada valoarea ratei lunare la un imprumut de o anumita valoare pe perioada dorita.

Clientul trebuie sa aiba o viziune de ansamblu asupra rambursarii imprumutului, sa stie daca il poate rambursa la timp.

Site-ul este asa de bine structurat si organizat, incat omul poate vedea clar care sunt pasii de obtinere a imprumutului, pana la ce varsta il poate solicita si cu ce tipuri de venituri il poate garanta.

La primul popas pe site se va convinge singur de empatia de care da dovada acest creditor.

Exista mai mult tipuri de credite, iar consumatorul il poate accesa pe cel de care are nevoie. Aici se pot adresa cu maxima incredere:

-tinerii care au implinit 18 ani, dar isi doresc casa sau masina, sunt angajati sau au alte venituri din chirii, din drepturi de autor. Se accepta drept garantii orice tipuri de venituri legale.

-pensionari sub 70 de ani, care pot garanta cu pensiile si cu veniturile rezultate din chirii.

-oamenii activi care au salarii si isi doresc sa cumpere o casa a lor si numai a lor.

Pe site, vizitatorii gasesc exemple de credite luate pe o anumita perioada.

De pilda, se poate lua un credit de nevoi personale in valoare de 50 000 de lei cu dobanda variabila, pentru 60 de luni, iar rata lunara va fi de 976.43 Lei. Cea mai buna veste este aceea ca imprumutul include si o asigurare de viata.

Aceasta asigurare trebuie sa existe, fiindca o persoana nu poate lasa achitarea unui credit asa de mare in responsabilitatea apartinatorilor, in cazul in care survine decesul. Credit24h este unul dintre cei mai eficienti brokeri credit locuinte fiindca:

-ofera solutii imobiliare foarte bune celor care doresc o casa, dar nu au gasit-o inca. Credit24h are parteneri puternici in domeniul imobiliarelor.

-elibereaza certificate de eficienta energetica, asa de necesare.

-poate oferi, la cererea consumatorului o serie de asigurari utile si eficiente.

Pentru creditele ipotecare sau credite „Prima casa”, termenul maxim de rambursare a imprumutului este de 30 de ani, iar pentru suma de 385.000,00 ron, rata lunara este de 1.840,27 Lei sau  1.530,18 Lei. 

Cineva care incaseaza un salariu lunar de 4000 de lei poate face acest efort sa aiba casa lui. Nu este usor sa vada cineva cum trebuie sa dea a treia parte din salariu sau aproape jumatate din el, dar casa reprezinta o investitie pe viata.

Clientii care au solicitat servicii si produse marca Credit24h au numai cuvinte de lauda la adresa personalului si a produselor si serviciilor. Nu exista o evaluare negativa pe internet, prin urmare firma este de incredere.

Credit24h are parteneri puternici si seriosi, iar numarul clientilor este in constinua crestere, fiindca sunt multumiti de sistemul facil de creditare si de amabilitatea personalului.

Credit24h nu ofera numai credite si asigurari, ci pune la dispozitia celor interesati si sisteme sigure de economisire. Doua dintre acestea sunt solicitate cel mai des:

  1. Asigurarea de studii. In ce consta? Parintii aleg sa depuna din timp o suma in cont, bani care sunt dedicati studiilor copiilor. Cand se ajunge la data respectiva, suma se acorda intr-o transa sau esalonat sub forma unei rente lunare.
  2. Pensia facultativa la care trebuie sa se gandeasca fiecare persoana care are acum un salariu de peste 3000 de lei si abia face fata cheltuielilor.

Este bine sa aiba fiecare om casa lui si sa traiasca in deplina armonie in ea alaturi de cei dragi. La fel de bine este sa fie prevazator: sa isi faca asigurari si sa stranga bani pentru la batranete.

Brokerul imobiliar Credit24h are grija de toate acestea, asumandu-si multe si mari responsabilitati fata de clientii sai.

Persoanele care isi doresc o casa, dar se tem sa o cumpere fiindca nu au toti banii si nu gasesc specialistii care sa o evalueze, sa se adreseze specialistilor de la Credit24h, iar satisfactia maxima este garantata.