Tech Laptop

Unboxing: Toshiba Qosmio F60-10H | Laptop News

Unboxing: Toshiba Qosmio F60-10H | Laptop News

Zilele acestea am avut ocazia să desigilez un laptop de gaming de la Toshiba. Este vorba de modelul Toshiba Qosmio F60-10H, un laptop ce face parte din generaţia portabilelor echipate cu noile procesoare Intel Core 2010. Acesta funcţionează pe baza procesorului Intel Core i5-430M la 2.26GHz.

Legat de configuraţie, trebuie să vă mai menţionez că Toshiba Qosmio F60-10H vine echipat şi cu 4GB memorie RAM, 500GB capacitatea HDD-ului, placă video GeForce GT330M cu 1GB VRAM, unitate optică Blu-Ray şi sistem de operare Microsoft Windows 7 Home Premium. Display-ul are o diagonală de 15.6 inch şi o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. carcasa este roşie, dar o nuanţă plăcută şi nu stridentă.

Laptop-ul ne-a impresionat în ceea ce priveşte design-ul, configuraţia şi portabilitatea (2.8 Kg). Ne-a dezamăgit în schimb tastatura. Chiar dacă are tastele mari, ergonomice, totuşi sunt foarte subţiri şi sunt ieşite prea mult în afară. O problemă am întâlnit-o şi la tastele direcţionale (cele cu săgeţi), prea micuţe pentru un laptop de gaming. Mare atenţie la tastarea rapidă, tastele sunt drepte, aproape lipite una de alta şi riscaţi să atingeţi mai multe simultan.

Acum vă las să urmăriţi unboxing-ul Toshiba Qosmio F60-10H şi vom reveni cu un review complet.