Smartphones Tech Tableta

UTOK intra pe piata din Romania cu 6 smartphones si 7 tablete

UTOK intra pe piata din Romania cu 6 smartphones si 7 tablete

UTOK este un nou brand românesc care va comercializa smartphones şi tablete în România. La fel ca ceilalţi integratori români, UTOK va importa produsele din ţările asiatice şi le va vinde sub brand propriu. Ca să nu existe dubii, în România nu există fabrică pentru telefoane şi smartphones. A fost Nokia, dar a plecat de la Jucu.

Brandurile locale au libertatea de a alege ce produse să importe şi în ce configuraţii, în funcţie de ofertele producătorilor din Asia. Diferenţele dintre produsele comercializate de brandurile româneşti se regăsesc în servicii, calitatea gadgeturilor şi tarife.

Revenind la UTOK, numele vine de la “You Talk”, iar mai jos aveţi ilustrat cum s-a ajuns la numele noului brand de smartphones şi tablete.

Lansarea UTOK în Romania este marcată prin anunţarea simultană a 6 smartphones (UTOK 500Q, UTOK 470Q, UTOK 430Q, UTOK 450D, UTOK 400D, UTOK 350D) şi 7 tablete (UTOK 1000Q, UTOK 1000D, UTOK 800Q, UTOK 780Q, UTOK 700Q, UTOK 700D, UTOK 700S) cu tehnologii de ultimă generaţie şi conţinut dedicat, toate la preţuri accesibile.

Telefoanele UTOK beneficiază de tehnologii nou: procesoare quad core, cipuri grafice cu până la 8 nuclee, camere foto de până la 13 megapixeli şi video Full HD, ecrane de până la 5 inch şi Dual Sim.

Tabletele UTOK acoperă toate nevoile utilizatorilor: de la cititul unei cărţi la socializare, de la bucuria unui film până la cele mai solicitante jocuri. Cu procesoare quad core, cipuri grafice cu până la 8 nuclee, ecrane IPS şi camere foto duale, tabletele UTOK promit o experienţă multimedia foarte bună.

Pachetul de beneficii care însoţeşte fiecare produs UTOK include garanţie extensibilă la 5 ani, abonament de o lună la cele mai urmărite canale TV de ştiri, documentare, desene animate şi cele mai spectaculoase filme de la Hollywood prin aplicaţia Seenow, precum şi 100 de cărţi în format electronic în română şi engleză prin aplicaţia Elefant eBooks Reader.

Din start, UTOK porneşte cu un avantaj notabil faţă de competitori pentru că aduce un plus valoare prin conţinut special. Rămâne de văzut cât de calitative sunt noile smartphones şi tablete. Preţurile la tablete sunt cuprinse între 300 şi 1000lei, iar la telefoane între 400 şi 1500 lei. Aşteptăm să le testăm şi să vă povestim mai multe despre UTOK şi noile portabile lansate.