Smartphones Tech

Vivo V23e a fost lansat! Iată specificațiile și prețul

Vivo V23e a fost lansat! Iată specificațiile și prețul

Vivo este una dintre companiile care au urcat pe scenă după ce Huawei a fost inclusă pe lista neagră pentru amenințarea securității SUA. Compania, care a câștigat aprecierea utilizatorilor în special cu modelele sale entry-level și mid-level, este în prezent al patrulea producător de smartphone-uri din lume.

Continuând să-și prezinte noile produse utilizatorilor în această direcție, compania a prezentat modelul Vivo V23e, care a fost pe ordinea de zi de mult timp cu diverse afirmații și rapoarte. Iată specificatiile și prețul smartphone-ului…

Specificatii Vivo V23e

Venind cu un panou AMOLED cu rezoluție FHD + de 6,44 inchi, Vivo V23e are o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Este un detaliu interesant că, deși este un telefon de segment mediu, rata de reîmprospătare a ecranului este scăzută în comparație cu standardele actuale.

Vivo V23e a fost lansat

Vivo V23e este alimentat de procesorul MediaTek Helio G96. Introdus în iulie anul trecut, procesorul include 2 nuclee Cortex-A76 și 6 nuclee Cortex-A55, precum și unitatea grafică Mali-G57.

Pe partea de memorie, smartphone-ul cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă; Vine cu funcții precum cititor de amprentă sub ecran, SIM dual, 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2. Dimpotrivă, pe dispozitiv nu există mufă pentru căști de 3,5 mm.

În timp ce există o cameră selfie de 50 de megapixeli poziționată într-o crestătură în partea din față, o configurație de cameră triplă cu cameră principală de 64 de megapixeli, unghi ultra larg de 8 megapixeli și senzor de adâncime de 2 megapixeli pe spate ne întâmpină.

Dispozitivul este alimentat de o baterie de 4.050 mAh care acceptă încărcare rapidă de 44 W, care poate fi încărcată prin USB-C. În plus, rulează FunTouch OS 12, bazat pe Android 11.

  • Ecran: Panou de 6,44 inch / HD+ / 60 Hz reîmprospătare / AMOLED
  • Echipament: Procesor: MediaTek Helio G96
  • Unitate de procesare grafică: Mali-G57
  • Stocare – RAM: 8 GB / 128 GB
  • Foto: Camera principală: 64 Megapixeli
  • A doua cameră: 8 Megapixeli
  • A treia cameră: 2 Megapixeli
  • Camera frontala: 50 Megapixeli
  • Altele: Baterie: 4.050 mAh, suport pentru încărcare rapidă de 44 W
  • OS: Interfață FunTouch OS 12 bazată pe Android 11

Pret Vivo V23e

Din moment ce smartphone-ul a fost introdus pentru prima dată utilizatorilor din Vietnam, nu va ajunge imediat pe piețele europene. Prețul singurei variante de produs cu 8 GB RAM + 128 GB stocare este de 375 de dolari.