Smartphones

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10

Pro

Calitate foto foarte bună

Bateria ţine mult

Mufă pentru căști

IR Blaster

Încărcare rapidă

Contra

Versiune veche de software

Xiaomi este o companie care își propune să ofere produse extrem de valoroase la prețuri extrem de competitive. Xiaomi a reuşit să depășească limitele raporturilor preț-performanță. Cu Xiaomi Mi Note 10, compania depășește din nou limitele a ceea ce este posibil într-un smartphone.

Acest smartphone oferă câteva specificații surprinzătoare pe care nu le veți găsi astăzi pe alte smartphone-uri. Xiaomi înclină Mi Note 10 ca fiind un dispozitiv axat pe fotografie. Acesta este primul smartphone livrat cu un senzor de 108MP, care poate colecta imagini de până la 27MP.

De asemenea, are alte patru camere pe spate, deţinând o varietate de distanțe focale. Cealaltă caracteristică cheie a Mi Note 10 este bateria sa foarte mare. Xiaomi a inclus o baterie de 5.260 mAh. Acest lucru înseamnă o durată de viață incredibil de bună a bateriei, mai ales atunci când este asociat cu Snapdragon 730G.

În timp ce software-ul este o variantă mai veche, hardware-ul său puternic face Mi Note 10 mai convingător, mai ales la prețul său competitiv.

Ce e in cutie

Ce-e-in-cutie

Incărcătorul de 30W

Cablu USB-C

Carcasă TPU de culoare gri închis

Ghid de inițiere rapidă

Xiaomi Mi Note 10 vine cu un încărcător de 30W, deci se va încărca rapid, chiar dacă bateria eset foarte mare.

Design

Design-5

Dimensiuni: 157,8 x 74,2 x 9,67 mm

Greutate: 208g

Marginile curbate

Sistem Penta-camera de 108MP

Boxe stereo

Xiaomi Mi Note 10 este un telefon bine construit, cu margini curbate din sticlă și un cadru solid din aluminiu. Deși este bine construit, designul nu este chiar foarte interesant. Pare a fi un dispozitiv generic Honor.

Mi Note 10 are un ecran Full HD + destul de mare de 6,47 inch, care se curbează în jurul marginilor ecranului. In partea de sus se află un difuzor. Partea dreaptă a telefonului găzduiește toate butoanele. In partea de sus este butonul destinat volumului, iar sub el este un buton de încărcare.

Puţin mai jos, se află slotul pentru cartela SIM. Acest dispozitiv nu acceptă card microSD. Partea de jos a telefonului are un port USB-C, difuzoare, un microfon și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Partea de sus a telefonului are un alt microfon și un blaster IR.

Blasterul IR este o adăugare binevenită, deoarece acestea au fost aproape eradicate în ultima perioadă pe smartphone-uri.

Partea din spate a telefonului are un design plăcut, care este precum un magnet de amprentă. Pe spate sunt 5 camere foto, iar în dreapta camerelor, există patru blițuri diferite. Două dintre blițuri sunt difuze, în timp ce celelalte două nu.

Display

Display-3

Afișaj AMOLED de 6,47 inch

Rezoluție 2.340 x 1.080 Full HD +

Raport de aspect 19,5: 9

Certificat HDR10 / HDR +

Senzor optic de amprentă pe ecran

Mi Note 10 are o rezoluţie Full HD + și, ca și OnePlus 7T, acest aspect este super. Este de tip AMOLED, având un raport de contrast de 400.000: 1.

Luminozitate maximă este de aproximativ 422 niţi.

Deși nu este la fel de strălucitor ca alte telefoane, afişajul AMOLED al Mi Note 10 ajută la contrast în lumina directă a zilei.

Performanţă

Qualcomm Snapdragon 730GGPU Adreno 6186 GB RAM128 GB de stocare UFS 2.1

Chiar dacă Mi Note 10 nu folosește un procesor Qualcomm dintre cele mai avansate, telefonul funcţionează perfect cu acest tip de procesor.

Qualcomm Snapdragon 730G este o creștere față de procesorul Snapdragon 730 standard al Qualcomm, adăugând, printre altele, performanțe grafice cu 15% mai bune.

Telefonul are o memorie RAM de 6 GB și o memorie internă de 128 GB, astfel încât funcţionează extrem de ușor. Xiaomi Mi Note 10 a funcționat așa cum era de așteptat, cu excepţia dispozitivelor care utilizează varianta standard Snapdragon 730, cum ar fi Xiaomi Mi 9T.

Baterie

5.260mAh

Încărcare 30W

Fără încărcare wireless

Xiaomi Mi Note 10 se bazează pe o baterie foarte mare de 5.240 mAh. Snapdragon 730G este, de asemenea, mult mai eficient din punct de vedere al consumului de energie decât Snapdragon 855.

Camera

Camera-1

Standard: 108MP, f / 1.69, OIS2x

Teleobiectiv: 12MP, f / 23.7x Teleobiectiv: 8MP, f / 2, OIS

Zoom optic de 5x

Macro: 2MP, dimensiune de 1,75μm pixeli

Cameră selfie de: 16MP, f / 2.0

Software

MIUI 11Android 10 Xiaomi Mi Note 10 a primit actualizare la Android 10, aducând o serie de remedieri de erori și optimizări. Xiaomi Mi Note 10 rulează MIUI 11.0.3.0, care se bazează pe Android 9 Pie.

Audio

Difuzor

Mufă pentru căști

Un singur difuzor Mi Note 10 are un singur difuzor, care oferă un sunet mai puțin complet decât difuzoarele stereo.

Preţ

Xiaomi Mi Note 10 are un preţ de aproximativ 465 de dolari pe Amazon.