Tech

Zoom On 5 – cu licenta

Zoom On 5 – cu licenta

“Zoom ON”, evenimentul care aduce împreună universul feminin al HotCity.ro şi cel al tehnologiei Laptopnews.ro, debutează anul acesta cu o nouă ediţie dedicată programelor de entertainment şi soft-urilor cu licenţă.

După 4 ediţii, în care sperăm că v-am oferit suficiente motive de a rămâne conectaţi la mediul online în permanentă dezvoltare, iată că discutăm de data aceasta despre un subiect cât se poate de hot in the city şi delicat în acelaşi timp.

Din comoditate sau din lipsa de cunoaştere, mulţi dintre noi au optat cel puţin o dată pentru un soft piratat, indiferent de natura sa. Lipsa licenţei atrage însă după sine numeroase riscuri, pe care nu le conştientizăm iniţial, dar care ne pot afecta stabilitatea sistemului şi securitatea datelor personale. Cu alte cuvinte, ne bucurăm de un cadou al unui prieten ceva mai descurcăreţ pe internet, însă după un timp avem toate şansele de a întâmpina neplăceri.

Aşa cum v-am obişnuit deja, la Zoom ON 5 vom avea două teme de discuţie. În prima parte Tudor Galos (Windows Business Group Lead la Microsoft Romania) ne va explica de ce este bine să alegem întotdeauna un sistem de operare cu licenţă şi, mai mult decât atât, de ce în magazinele de specialitate majoritatea PC-urilor noi au o versiune de Windows preinstalată.

În partea a doua a serii, Jacint Erdei (Ubisoft Romania) şi Andreea Allardin (Best Distribution – gameshop.ro) vor lua cuvântul, pentru a elucida o problemă care afectează poate într-o măsură mai mare segmentul masculin: jocurile piratate.

Zoom ON 5 se va desfăşura la Caffe Tabiet (Strada Avrig, nr.29), pe data de 2 februarie, începând cu ora 18:30.

Nu uitaţi să urmăriţi pe twitter hashtag-ul #zoomon, precum şi conturile @hotcity şi @laptopnews. De asemenea, deveniţi membri ai grupului Zoom ON, creat pe Facebook şi intraţi în legătură cu toţi cei pasionaţi de modă şi tehnologie.

Participarea la Zoom ON se face pe bază de invitaţie. Pentru a solicita o invitaţie, vă rugăm trimiteţi un mail cu datele voastre pe adresa adina.necula@hotcity.ro până pe 1 februarie 2011.