Laptop Tech

14 concepte de laptop-uri din viitor

14 concepte de laptop-uri din viitor iulie 3, 2020
14-concepte-de-laptop-uri-din-viitor

Avantajele pe care un laptop il ofera sunt cu siguranta multiple, de la cresterea semnificativa a productivitatii de lucru pana la consumul scazut de energie si timp.

Chiar si asa, aceste gadget-uri sunt intr-o continua dezvoltare, iar designerii fac tot posibilul sa ofere noilor aparitii performante dintre cele mai inovatoare si forme cat mai elegante. Va prezentam in acest articol 14 concepte de laptop-uri din viitor care cu siguranta te vor impresiona la maxim.

1. Conceptul de laptop B-Membrane

laptop b brane
laptop b brane

Pentru realizarea acestui concept, Won-Seok Lee, un designer coreean foarte cunoscut, a scos efectiv monitorul din laptop, oferindu-i un aer extrem de misterios.

B-membrana este cu siguranta un laptop foarte simplu de utilizat, care are o textura a membranei asemanatoare cu cea a tastaturii, care isi face aparitia doar atunci cand este necesar. Acest laptop poate fi utilizat cu incredere si pe post de videoproiector.

2. Laptopul D-Roll

d-roll
d-roll

D-Roll sau Digital Roll este un concept de dispozitiv de le Hao Hua, dispozitiv care functioneaza precum un laptop normal, dar care poate fi rulat simplu si rapid pentru a se transforma intr-un sac lateral, tocmai pentru ca utilizatorul sa il poata transporta cu usurinta atunci cand calatoreste.

Conceput ca si tubul unui artist, acest laptop este echipat cu un display OLED reglabil si o tastatura de tip slide out.

3. Laptop cu display OLED transparent de la Samsung

Acesta este cel mai recent concept oferit de cei de la Samsung. Laptop-ul detine primul si cel mai mare display OLED transparent din lume. Ecranul este de 14 inch, si odata oprit devine 40% transparent.

4. Laptop Moonlight Dual screen

Moonlight Dual screen
Moonlight Dual screen

Teo Braun este cel care a venit cu acest concept de laptop, care are efectiv forma de luna si care dispune de nici mai mult nici mai putin de 2 ecrane.

Ecranul cel mare este de 16:9 iar cel mic de 4:3, si impreuna permit utilizatorului sa pastreze distanta perfecta dintre display si ochi, pentru reducerea semnificativa a stresului vizual.

 

5. Laptop din hartie reciclabila

Laptop din hartie reciclabila
Laptop din hartie reciclabila

Probabil ca iti va fi greu sa crezi ca exista astfel de concepte in lumea laptop-urilor, dar adevarul este ca acest concept chiar este real, si este opera designerului industrial Je Sung Park.

Laptop-ul este realizat din hartie ecologica cu mai multe straturi, iar avantajul este acela ca pot fi inlocuite foarte simplu portiunile deteriorate.

6. Laptop ’’Cartea cu stil’’

Laptop fashion

Design-ul acestui laptop este cu siguranta unul fictional, iar cel care a venit cu aceasta idee este Kyle Bean.

Daca va aparea sau nu pe piata acest gadget ramane de vazut. Deocamdata este la stadiul de concept.

7. Laptop Planta

Sistemul foloseste un fel de rezervor de apa extern, si prin urmare absoarbe apa in momentul in care este lasat in ea, pentru ca mai apoi sa genereze energie electrica. In tot acest proces inovator, dispozitivul functioneaza utilizand hidrogenul ca si sursa de energie.

8. Dell Concept Duet

dell-concept-duet

Acest dispozitiv este echipat cu doua ecrane, ambele de 13 inch, iar experienta vizuala este una 100% originala, cu atat mai mult cu cat marginile sale sunt extrem de subtiri. Mai mult decat atat, Dell Concept Duet are si o tastatura care poate fi cuplata printr-un sistem cu magnet.

9. Asus ROG Zephyrus G14

Asus ROG Zephyrus
Asus ROG Zephyrus

Un concept de laptop de gaming absolut unic si interesant este realizat de cei de la ASUS.

Acesta are o amprenta mult mai mica decat multe alte laptop-uri de 15-inch, ceea ce inseamna ca se poate transporta foarte usor in geanta sau rucsac.

Ranforsarile in forma de fagure care se regasesc sub zona de sprijin a mainilor mentin laptop-ul usor si extrem de rezistent.

10. P Elite Dragonfly

HP Elite Dragonfly
HP Elite Dragonfly

Acest concept reprezinta de fapt o versiune noua a laptop-ului Dragonfly, model considerat de numerosi specialisti drept unul dintre cele mai bune laptop-uri din punct de vedere ecologic.

Carcasa este construita in totalitate din materiale reciclabile, iar plasticul este provenit din peturi adunate din oceane. Noutatea adusa de acest concept este conectivitatea 5G, ceea ce face acest laptop unul excelent pentru oamenii de afaceri.

11. Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo ThinkPad X1 Fold
Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo vine si el cu un concept de laptop extraordinar. Dispozitivul este echipat cu un ecran OLED 4K care se poate plia simplu si rapid la mijloc, si poate fi utilizat atat ca laptop cat si ca tableta sau e-reader.

In plus, aparatul este insotit si de o tastatura independenta la fel de pliabila si usor de transportat.

12. Samsung Galaxy Chromebook

Samsung Galaxy Chromebook
Samsung Galaxy Chromebook

Nici cei de la Samsung nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de concepte de laptop din viitor. Noul concept al acestora este dotat cu un ecran de nici mai mult nici mai putin de 13.3-inch 4K AMOLED, atasat la o carcasa extrem de subtire si foarte eleganta realizata din aluminiu.

13. Dell XPS 13

Dell XPS 13
Dell XPS 13

Dell vien cu un concept de laptop absolut senzational. Acesta se remarca atat prin display-ul de 16:10 cu o margine ultra subtire, cat si cu o tastatura mult mai confortabila, un touchpad mult mai mare, si o camera inovatoare cu infrarosu pentru deblocare cu Windows Hello.

Chiar daca acest concept nu este atat de unic precum modelele prezentate anterior, este cu siguranta unul care atrage toate privirile.

14. HP Spectre x360 15

HP Spectre x360 15
HP Spectre x360 15

De la design-ul spectaculos la ecranul 4K absolut senzational, acest concept de laptop este cu siguranta unul care va fi foarte apreciat atunci cand va ajunge pe piata.

Performantele excelente si design-ul unic sunt aspectele care il recomanda.

 

 

 

 

 

 

Name
Comment