Laptop Tech

Cel mai bun laptop convertibil 2 în 1 în 2020

Cel mai bun laptop convertibil 2 în 1 în 2020 iulie 3, 2020
hp elite dragonfly 4

Nu va puteti puteti decide cand trebuie sa alegeti intre un laptop si o tableta? Ce ar fi sa beneficiati de ambele achizitionand un laptop covertibil 2 în 1.

Ce este un laptop convertibil 2 in 1?

Mai bine spus, un laptop 2-in-1 este un tip de laptop insotit de o tableta detasabila, care are un ecran tactil, si o tastatura fizica. Acesta poate fi utilizat in functie de nevoile fiecaruia.

Datorită designului care ofera atat configurarea clasica a unui laptop, cat si configurarea unei tablete intr-un singur dispozitiv, aceste modele 2 in 1 vor satisface nevoile zilnice ale fiecarui utlizator si mai mult ca sigur ii vor da un sentiment de relaxare. Din moment ce ofera un display tactil, sunt de asemenea foarte bune pentru lucrarile de design creativ.

Cel mai bun laptop 2 in 1

HP Elite Dragonfly

 HP Elite Dragonfly
HP Elite Dragonfly

Laptop-urile pentru profesionisti nu tind sa fie niciodata prea grozave sau prea interesante la prima vedere, deoarece acestea sunt concepute mai degraba pentru a-si face treaba decat pentru a fi stralucitoare din punct de vedere al design-ului oferit.

Dar daca ar exista un astfel de laptop care sa ofere un design atragator si sa isi faca treaba uimitor de bine? Ei bine, se pare ca exista unul. HP Elite Dragonfly este, fara indoiala unul dintre cele mai frumoase laptopuri 2 in 1 care au aparut pe piata in ultimul timp.

HP Elite Dragonfly editia 2019 a fost probabil cel mai frumos laptop de afaceri existent pe piata. HP Elite Dragonfly din acest an este aproape identic cu cel de anul trecut, ceea ce este in regula, deoarece, din nou, design-ul modelului din acest este absolut exceptional din toate punctele de vedere.

HP Elite Dragonfly vine cu patru mari schimbari. In primul rand, este compatibil cu reteaua 5G. In al doilea rand, vine cu un tracker Tile integrat.

Cea de a treia schimbare o reprezinta noul ecran orientat catre confidentialitate care include cea mai recenta tehnologie HP View View Reflect de la HP.

In al patrulea rand, piesele sale mecanice sunt acum construite in cea mai mare parte din materiale reciclate.

Noul model Dragonfly este subtire, usor si prezinta un design foarte atragator. La acest model puteti obtine configuratia de baza pentru aproximativ 1.500 de dolari, insa modelul pe care il analizam costa 2.179 de dolari.

Acest model specific nu pare sa fie disponibil inca pe site-ul HP, insa exista cateva configuratii disponibile cu specificatii similare, inclusiv Tile, i7, vPro si ecranul Sure View Reflect. Acestea sunt cuprinse in intervalul de pret 2.100 și 2.700 USD, in functie de memoria RAM, stocare, și alte functii.

Specificatii: HP Elite Dragonfly

CPU: Intel Core i7-8665U
Memorie RAM: 16GB RAM
Stocare: 512GB SSD
Ecran: 13.3-inch touchscreen display, 1920 x 1080, Sure View Reflect

Noul model HP Elite Dragonfly nu este unul dintre cel mai rapid Ultrabook deoarece vine insotit de un procesor din generatia a 8-a, i7 din gama Whisky Lake .
In Cinebench R20, Dragonfly a reusit sa obtina un respectabil scor de 1.059 de puncte, ceea ce este excelent pentru un astfel de dispozitiv portabil.

Ceea ce este mai impresionant, este faptul ca, in testul cu un singur nucleu din Geekbench4 , Dragonfly concureaza cu o multime de laptopuri destinate jocurilor video. Acesta a marcat 5.266 de puncte in acest test, comparativ cu 4.995 de Alienware M15. Aceasta nu este o diferenta uriasa, desigur, dar suntem impresionati de faptul ca HP Elite Dragonfly este capabil sa concureze cu laptopuri destinate activitatilor de gaming .

Rezultate Benchmark :

3DMark Sky Diver: 4,414
Fire Strike: 1,137
Time Spy: 438
Cinebench R20: 1,059 points
Cinebench R15 CPU: 585 points
GeekBench 4: 5,266 (single-core); 13,893 (multi-core)
PCMark 8 (Home Test): 3,244 points
PCMark 8 Battery Life: 4 ore si 42de minute
Battery Life (test-vizionare film): 8 ore si 11 minute

Name
Comment