Tech

5 gadgeturi pentru Mos Nicolae

5 gadgeturi pentru Mos Nicolae

Ştim că Moş Nicolae nu este aşa bogat precum Moş Crăciun, dar anual trece pe la cei cuminţi în noaptea dintre 5 şi 6 decembrie şi lasă cadourile în ghetuţele curate şi pregătite la intrare. El e mereu pe fugă şi niciodată nu poate fi văzut. Când eram mic, făceam liste cu ceea ce doream să-mi aducă aceşti Moşi darnici. Voi aţi făcut listele? Vă dau o mână de ajutor şi vă recomand câteva gadgeturi accesibile la preţ pentru lista lui Moş Nicolae.

Asus 1015BX-BLK127S – 1.049,99 Lei – un netbook perfect pentru blogging, călătorii, conferinţe sau chiar pentru a lucra din parc. Are o configuraţie bazată pe AMD Fusion – procesor dual core AMD C-50, 1 GB memorie RAM, hard disk cu o capacitate de 320GB şi sistem de operare preinstalat Windows 7 Starter.

Seagate FreeAgent Go Flex 500GB – 399,99 Lei – hard disk-ul extern reprezintă un accesoriu care nu trebuie să lipsească de pe biroul vostru. Puteţi să stocaţi informaţii, să faceţi backup, să-l utilizaţi ca un al doilea hard disk. Modelul recomandat are o capacitate de 500GB, dimensiuni reduse -2.5 inch şi interfaţă USB 3.0 pentru a asigura un transfer de date la viteză mare. Puteţi să-l luaţi cu voi sau să-l lăsaţi acasă.

Acer Iconia Tab A100 7 inch – 1.399,99 Lei – tabletele sunt la modă. Acer Iconia Tab A100 este o tabletă de nivel mediu, cu o diagonală de 7 inch şi pe platformă Nvidia Tegra 2. Pentru divertisment şi browsing este foarte practică. Nu are 3G, aşa că puteţi să vă conectaţi la internet doar prin wi-fi. Vine echipată cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb.

Tastatura wireless pentru iPad/iPad2 – 389,99 Lei – un accesoriu pentru iPad poate fi un cadou interesant şi atractiv, dar cu condiţia să aveţi această tabletă:).

USB Flash Kingston DataTraveler R500 – 484,99 Lei – un stick usb pentru călătorii. Este rezistent la şocuri şi poate găzdui până la 64GB de informaţii. Are interfaţă USB 2.0 şi asigură o rată de transfer scriere a informaţiei de până la 20MB/s.

Şi pentru cei mici recomandăm filmele de desene animate Disney.