Tech

5 idei de cadouri pentru barbati

5 idei de cadouri pentru barbati

Doamnelor/domnişoarelor ştiu că sunteţi în criză de timp şi încă nu aţi găsit cadoul perfect pentru soţi/iubiţi. Alergaţi din magazin în magazin după acel produs “perfect”. Însă nu uitaţi că majoritatea bărbaţilor sunt pasionaţi de tehnologie, iar un gadget are mari şanse să fie cadoul ideal. Vin în ajutorul vostru şi vă recomand 5 idei de cadouri pentru bărbaţi, în special din zona portabilelor, aici ne pricepem cel mai bine.

1. Tablet pc-ul poate fi cadoul ideale, mai ales dacă soţul/iubitul se află mereu în mişcare şi vrea să fie în pas cu moda. Anul 2011 a fost anul tabletelor. Au fost lansate sute de modele, unele mai performante ca altele. Nu sunt gadgeturi ieftine, dar pot aduce fericirea pe chipul celui iubit şi scăpaţi fără mari bătăi de cap. Doar cu un buget redus între 500 lei şi peste 3000 lei. Recomandăm tablete ASUS, iPad, tablete Samsung,tablete Lenovo şi câteva tablete ieftine.

2. eBook Reader – o altfel de tabletă. Dacă bugetul nu vă permite să cumpăraţi o tabletă de ultimă generaţie, analizaţi oferta de eBook Reader. Un astfel de gadget este folosit în principal pentru a citi cărţi electronice. Însă multe modele vin acum echipate cu Wi-Fi şi 3G, pot fi folosite şi pentru a naviga pe internet etc. Nu se ridică la nivelul tabletelor, dar pot fi utile. Plus că din buzunar scoateţi ceva mai puţini bani – aproximativ între 500 lei şi 1000 lei. Recomandăm modele ca cele produse de Evolio, Prestigio sau Amazon Kindle.

3. Laptop – cine nu şi-ar dori un laptop nou? Aici este puţin mai complicat. Probabil că soţul/iubitul are deja unul şi ştie cum stă treaba la cifre – MHz, GHz etc. Însă puteţi afla dacă-şi doreşte unul nou. Poate cel vechi nu-l mai ajută la proiectele de business, jocul preferat se blochează sau nu poate să urmărească un film Full HD etc. Oferta de laptop-uri/mini laptop-urieste generoasă şi cuprinde modele de la 12 inch până la 18 inch. Majoritatea au configuraţii bazate pe procesoare Intel Sandy Bridge şi pot reda conţinut multimedia de înaltă definiţie. Ca să nu greşiţi, puteţi chiar să-l trageţi de limbă şi să vă povestească puţin despre aceste componente. În 2011 am încercat să vă oferim cele mai obiective review-uri şi pe care vă invităm să le citiţi. În funcţie de configuraţie şi brand, trebuie să scoateţi din buzunar sume cuprinse între 1500 lei şi 15 000 lei. Poate chiar mai mult dacă vă orientaţi spre unlaptop de gaming Alienware. Pentru mai multe informaţii şi sfaturi, echipa Laptop News vă stă la dispoziţie prin serviciul gratuit de consultanţă.

4. Accesorii – cadouri ieftine şi de efect, mai ales dacă soţul/iubitul are deja un portabil nou. Puteţi să-i cumpăraţi o husă de laptop, un rucsac, un stand de răcire/cooler etc. Sunt modele standard sau cu design futurist şi în diferite culori. Încercaţi să le asortaţi cu produsele sau în funcţie de gustul soţului/iubitului etc. Vă recomandăm accesorii Sony Vaio – ediţia Crăciun 2011.

5. Gadgeturi pentru portabile – o serie de cadouri interesante. Nici perifericele nu trebuie ignorate. Sunt multe produse care atrag privirile celor pasionaţi de gadgeturi. Un stick USB mai special, un hard disk extern, un mouse de gaming sunt doar câteva din perifericele care nu lipsesc din “colecţia” unui bărbat pasionat de IT. Recunosc, eu nu am mouse de gaming, dar am unul ASUS Lamborghini:). Pentru un astfel de gadget trebuie să scoateţi din buzunar o sumă cuprinsă de la aproximativ 100 lei până la 500 lei, în medie.

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Anterioara

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Urmatoare