Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

5 lucruri neștiute despre “Squid Game”

5 lucruri neștiute despre “Squid Game”

Serialul corean Squid Game se află şi acum pe locul 1 în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix. In continuarea articolului vă vom prezenta 5 lucruri pe care poate nu toată lumea le cunoaşte despre acest serial.

Cuprins

  • Când te loveşte, pe neaşteptate, succesul
  • Păpuşa-gigantică a fost adoptată
  • Acolo sunt oameni!!! Oameni foarte bine pătiţi!
  • Fanii se implică. Poate chiar mai mult decât este cazul…
  • Festival pe reţelele de socializare

Când te lovește, pe neașteptate, succesul

Conform Variety, la sfârşitul lunii septembrie clasamentul celor mai vizionate seriale de la Netflix era următorul:

1 – Bridgerton: Season 1

2 – Lupin: Part 1

3 – The Witcher: Season 1

4 – Sex/Life: Season 1

5 – Stranger Things 3

6 – Money Heist: Part 4

7 – Tiger King: Season 1

8 – The Queen’s Gambit

9 – Sweet Tooth: Season 1

10 – Emily in Paris: Season 1

Insă, datorită premierei din 17 septembrie a “Squid Game”, topul a suferit modificări substanţiale, acesta devenind cel mai vizionat serial din istoria Netflix.

Păpușa-gigantică a a fost adoptată

Inspăimântătoarea păpușă care a făcut măcel în episodul “Roșu, verde” a fost descoperită în regiunea Jincheon din Coreea de Sud. Fotografia cu noul său rol s-a răspândit rapid pe toate rețelele de socializare. S-a dus vestea că, după filmări, ea a fost abandonată  și cuiva i s-a făcut milă de ea, ducând-o acasă.

Acolo sunt oameni!!! Oameni foarte bine plătiți!

VIP-urile care urmăresc live probele sunt primiți într-o încăpere plină de mobilă umanoidă. După cum se ştie, toate acele măsuțe și decoruri ce au tematică Animal Kingdom, în realitate sunt  oameni cu trupuri pictate! Această dezvăluire a fost făcută de o YouTuber-iță.

Aceasta a povestit că atunci când i s-a făcut o ofertă pentru a face figurație într-un nou serial, a cerut mai multe detalii. Când i s-a spus că va fi goală, că va avea întreg corpul pictat şi că nu va avea nicio replică, tânăra a refuzat imediat, chiar dacă remunerația pentru numai trei zile de filmare era de peste 4.000 de dolari americani.

Fanii se implică. Poate chiar mai mult decât este cazul…

In acest serial corean atât numărul de telefon la care eventualii jucători erau încurajați să sune pentru a-și anunța participarea la tentantul concurs, cât și numărul de cont bancar în care câștigătorul își va găsi banii, sunt reale Regizorul serialului este Dong-hyuk Hwang.

Acesta a explicat într-un interviu online că numărul de telefon este al unuia dintre producători, fiind pus la dispoziţie cu acordul acestuia. Acelaşi lucru s-a întâmplat și cu numărul contului bancar.

Astfel, fanii au început să sune pe numărul respectiv înnebunind proprietarul. Deoarece este un număr de serviciu, acesta nu şi-l poate schimba. O situaţie similară s-a întâmplat şi cu contul bancar.

Dong-hyuk Hwang a declarat că dacă lucrurile vor continua în acest fel, atunci, îl va închide. În același timp, își va asuma responsabilitatea pentru folosirea numărului de tefefon, plătindu-i compensații proprietarului.

Festival pe rețelele de socializare

“Squid Game” este cel mai vizionat serial de pe Netflix, continuând să facă valuri online.