Tech

6 zile pana la Conferintele Nationale de E-Commerce – GPeC

6 zile pana la Conferintele Nationale de E-Commerce – GPeC

Laptop News este partener media la Conferinţele Naţionale de E-Commerce – powered by GPeC şi susţinem aceste evenimente de prin 2010. Pentru cei care lucrează în industria online, în special pe e-commerce, aceste conferinţe le pot oferi noi informaţii, trenduri şi idei practice pentru a-şi dezvolta afacerile online, pentru a deveni tot mai buni pe acest domeniu şi să vândă mai mult, să atragă noi clienţi.

Vă recomand să vă grăbiţi şi să pofitaţi de oferta earlybird de înscriere la Conferinţe pentru preţul special de 100 euro/persoană (ambele zile). Pe lângă aceste conferinţe, aveţi ocazia să interacţionaţi cu foarte multe persoane din industria E-Commerce şi chiar să încheiaţi noi parteneriate, noi relaţii de business şi, de ce nu, chiar de prietenie.

Mai jos aveţi toate informaţiile cu privire la Conferinţele Naţionale de E-Commerce – powered by GPeC.

Pe 27 şi 28 mai 2013 au loc Conferinţele Naţionale de E-Commerce, organizate în cadrul celei de a 8-a ediţii anuale a Galei Premiilor eCommerce. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms situat în Calea Rahovei nr. 198A, iar în cele două zile au loc keynote speech-es, dezbateri publice şi 8 workshop-uri în paralel pe subiectele de actualitate în comerţul electronic.

Peste 30 de speakeri şi traineri – nume sonore ale industriei online – vor participa la Conferinţele Naţionale de E-Commerce, iar temele de dezbatere vizează toate aspectele importante pentru cei care activează în piaţa de comerţ electronic: situaţia actuală a pieţei, plaţi online, servicii de curierat, marketing online, marketing afiliat, SEO, PPC, Analytics, social media, e-mail marketing, perspectiva marilor jucători asupra comerţului online.

Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe website-ul Galei Premiilor eCommerce la www.gpec.ro/conferinţe.

Taxa de participare este de 100 euro/persoană pentru ambele zile de eveniment, dacă înscrierea se face până pe data de 23 mai, ora 23:59. În intervalul 23-26 mai, taxa va fi de 150 euro/persoană. Însă, magazinele online care participă în competiţia GPeC si se înscriu până pe 23 mai, beneficiază de gratuitate în limita a 2 persoane/magazin.

Înscrierea la Conferinţe se face prin completarea formularului de participare, accesibil pe www.gpec.ro/conferinte.

Cele 2 zile de Conferinţă se vor încheia cu modulul de networking şi business deals “E-Commerce Zone“, în cadrul căruia sunt aşteptaţi furnizorii de servicii şi soluţii e-commerce pentru a-şi prezenta oferta în faţa magazinelor online participante. Pentru detalii despre cum puteţi fi expozant în cadrul E-Commerce Zone, trimiteţi un e-mail la contact [@] gpec.ro, lăsând în semnatură coordonatele de contact.

Nu în ultimul rând, organizatorii anunţă că prin intermediul parteneriatului cu 2Parale, sunt oferite 5 locuri gratuite la workshop-ul de marketing afiliat susţinut de invitatul special al Conferinţelor, Evghenii “Geno” Prussakov – unul din top 3 experţi la nivel mondial în Affiliate Marketing.

Aşadar, mai sunt doar 2 zile până pe 23 mai în care puteţi beneficia de oferta earlybird de înscriere la Conferinţe pentru preţul special de 100 euro/persoană (ambele zile).