Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Australia

“A doua tinereţe” – Un nou serial australian se va difuza pe postul AXN

“A doua tinereţe” – Un nou serial australian se va difuza pe postul AXN iulie 7, 2021
A-doua-tinerete

Postul de televiziune AXN va aduce pe micile ecrane din România o nouă producție australiană.  Seraialul originar din Australia se numește “A doua tinerețe”. Numele serialului în limba engleză esyte “Bloom”. Difuzarea acestui serial va începe în data de 12 iulie 2021, de la ora 23:00.

Serialul australian “A doua tinerețe” a fost lansat în anul 2019. Primul episod a fost difuzat pe platforma de streaming online Stan la data de 1 ianuarie 2019. Până în prezent, serialul numără două sezoane și un total de 12 episoade.

Acest serial se încadrează în genurile dramă, mister și SF. Serialul este regizat de John Curran, Mat King, Sian Davie și Greg McLean. Serialul a fost creat de Glen Dolman. Acesta este cel care a scris și scenariul pentru toate cele 12 episoade.

Din distribuție fac parte actori precum Bryan Brown, Phoebe Tonkin, Genevieve Morris, Terry Norris, Tom Budge, Anne Charleston, Jacki Weaver, Rod Mullinar, Ryan Corr, Jacqueline McKenzie, Toby Schmitz și Bella Heathcote.

Actriţa Weaver a fost nominalizată la două premii Oscar pentru performantele din “Silver Linings Playbook” şi “Animal Kingdom”.

Phoebe Tonkin a jucat în “The Vampire Diaries” din 2009 şi în “The Originals” din 2013, Bryan Brown a jucat în “Cocktail” din 1988 şi “Australia” din 2008, Genevieve Morris şi Terry Norris au jucat în “The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader” din 2010 şi în “Mortal Engines” din 2018, Tom Budge a jucat în “The Proposition” din 2005 şi “Candy” din 2006, iar Anne Charleston a jucat în “Emmerdale Farm” din 1972.

La doar un an după ce o inundație dezastruoasă  a omorât cinci localnici dintr-un oraș idilic din Australia, o nouă plantă misterioasă apare, dezvoltându-se doar pe locul unde aceștia au murit. Se pare că această plantă are puterea de a întoarce timpul și de a readuce tinerețea celor care o consumă. Pentru a transforma localnicii afectaţi de dispariţia celor apropiaţi, este nevoie doar de un singur bob.

Dar pentru că totul are un preț, aceia care se bucură de a doua tinerețe vor fi obligați să se confrunte cu cele mai profunde regrete și să le îndeplinească cu orice preț. Pe măsură ce această veste ajunge la urechile tuturor şi din dorința de a proteja proviziile miraculoase, noi conflicte intense vor începe să apară între localnici. In acest fel, atât cei tineri, cât și cei mai în vârstă, vor trebui să reevalueze tot ceea ce este mai important în viețile lor.

Acest serial urmărește povestea familiei Reed. Existenţa acestei familii va fi tulburată după ce Gwen mănâncă unul din fructele magice, transformându-se astfel în varianta sa din tinerețe interpretată de Phoebe Tonkin.

Acum, noua Gwen a devenit o femeie jucăușă, inteligentă, pasională şi care se lasă condusă de impulsurile tinereții.

Dintr-un total de aproximativ 1.400 de recenzii pe IMDB, serialul a obţinut nota 6.7 datorită performanţelor actorilor Bryan Brown si Phoebe Tonkin care au fost foarte apreciate.

Intrebarea dacă redobândirea tinereţii este posibilă reprezintă tema principală a acestui serial.