Tech

A început cea de a 5-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce!

A început cea de a 5-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce!

Astăzi, 15 iulie 2010, ia startul cea de a 5-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC). Magazinele online se pot înscrie în competiţie până pe 12 august, participând astfel la “cea mai dură ediţie de până acum”, potrivit spuselor organizatorilor.

 

Comercianţii care acced la titlul de “Magazinul Anului” sau “Cel mai bun start-up”, se pot înscrie la ediţia aniversară de 5 ani a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) până pe 12 august 2010. Totuşi, nu orice magazin va fi acceptat în competiţie, ci doar magazinele care întrunesc criteriile de preselecţie – “mai stricte ca în alţi ani”, după cum afirmă Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce şi organizatorul Galei.

Magazinele acceptate în competiţie vor fi analizate prin prisma a 80 de criterii de jurizare care au fost regândite de organizatorii GPeC în aşa fel încât respectarea lor să conducă la optimizarea conversiilor.

Pe lângă cele 80 de criterii de jurizare, comercianţii vor fi analizaţi şi de un juriu paralel compus din consumatori obişnuiţi, care vor testa procesul de cumpărare şi uzabilitatea magazinelor cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare: “eye-tracking”.

Toate magazinele participante la GPeC 2010 vor primi rapoartele de jurizare conţinând punctajele acordate de juriu pentru fiecare din cele 80 de criterii, cât şi fişa de evaluare rezultată în urma testării uzabilităţii. În plus, ca noutate, fiecare grupă majoră de criterii va conţine şi observaţiile juriului în aşa fel încât participanţii să cunoască exact unde stau bine şi unde mai au de lucrat pentru optimizarea afacerii.

De asemenea, magazinele care întrunesc criteriile de preselecţie vor fi certificate de organizatori, primind butonul “Magazin de Încredere atestat GPeC” – marca având scopul de a promova comercianţii serioşi, care au o conduită de business curată şi, astfel, de a creşte încrederea consumatorilor obişnuiţi în cumpărăturile online.

Nu în ultimul rând, la Gala Premiilor eCommerce 2010 vin, în exclusivitate, speakeri internaţionali. Bryan Eisenberg, un adevărat Guru în marketing online şi optimizarea conversiilor, şi-a confirmat prezenţa în România doar la GPeC, susţinând o prezentare extrem de interesantă pentru oricine care activează în domeniu: “21 Secrets of Top Converting Websites”.

Aşadar, magazinele online pregătite să participe într-o competiţie obiectivă, se pot înscrie la GPeC începând de astăzi până pe 12 august 2010. Pentru mai multe informaţii, puteţi consulta website-ul evenimentului la www.gpec.ro

Gala Premiilor eCommerce, powered by Orange Romania, se va desfăşura la începutul lunii septembrie 2010.

Eveniment susţinut de: Fundaţia Post-Privatizare, IBM, FAN Courier, ePayment, UIS, IRSOP
Parteneri media: Laptop News, Elevate, IAB Romania, ARBOinteractive, Digital4, 2Parale, SmartBuy, ZeList, Wall-Street.