Tech

A luat startul a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce

A luat startul a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce

Potrivit organizatorilor, GPeC 2013 va fi un “adevarat maraton de e-commerce” desfăşurat timp de 7 luni care, pe lângă competiţia magazinelor online, aduce conferinţe, workshop-uri, consultanţă şi cursuri specializate tuturor celor care activează în industrie.

În perioada 26 aprilie – 31 mai, magazinele online se pot înscrie în competiţie la cea de a 8-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce, completând formularul de participare de pe website-ul Galei, la www.gpec.ro.

Completarea formularului este, însă, doar primul pas întrucât pentru a fi acceptate în competiţie, magazinele trebuie să îndeplinească un set de criterii de preselecţie format din obligaţii legale, dar şi din bune practici precum: afişarea completă a informaţiilor de contact; respectarea politicii de returnare a produselor în 10 zile; inştiinţarea consumatorului despre preţul final al produselor, despre modalităţile de plată şi de livrare, despre politica de garanţie şi service etc.

Magazinele care întrunesc preselecţia sunt acceptate în competiţie şi primesc gratuit pentru 12 luni, Marca de Incredere Trusted.ro – Programul Naţional pentru Certificarea Magazinelor Online dezvoltat de GPeC, Legi-Internet şi APC România (Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România).

Taxa de înscriere în competiţia GPeC este de 250 euro, dar magazinele participante câştigă servicii în valoare de 2.960 euro:

Pe lângă competiţia magazinelor online care se va derula timp de 7 luni, organizatorii GPeC anunţă şi cea de a doua ediţie a Conferinţelor Naţionale de E-Commerce (CNEC) care se va desfăşura în zilele de 27 şi 28 mai 2013, la Bucureşti.

Printre invitaţii speciali, este deja anunţat Evghenii Prussakov – unul din top 3 experţi la nivel mondial în Marketing Afiliat – care va sustine un keynote speech şi un workshop în cadrul CNEC.

Potrivit organizatorilor, cele doua zile vor reuni marii jucători din online (autohtoni şi internaţionali), care vor dezbate subiecte de maxim interes pentru oricine activează în piaţa de comert electronic: statistici de piaţă; plăţi online; logistică; optimizarea conversiilor; marketing afiliat; sem; social media; usability; aspecte juridice etc.

A 8-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce a început pe 26 aprilie cu înscrierea magazinelor online în competiţie. Până în luna noiembrie 2013, când va avea loc Festivitatea de Premiere, organizatorii anunţă numeroase evenimente (conferinţe, workshop-uri, întâlniri 1 la 1, module de networking, Şcoala de Vară) despre care puteţi găsi informaţii detaliate pe website-ul Galei la www.gpec.ro.