Tech Laptop

Acer Aspire M5 – doua noi ultrabook-uri in gama

Acer Aspire M5 – doua noi ultrabook-uri in gama

Acer Aspire M5 capătă acum două noi ultrabook-uri în gamă! Acer Aspire M5-481PT și Acer Aspire M5-581T sunt de 14 inch, respectiv 15.6 inch. Cel mai mic dintre ele vine cu un ecran multitouch, ambele fiind echipate cu procesoare din gama Intel Ivy Bridge și o soluție de stocare hibrid cu un HDD de 500 GB și un SSD de 20GB. De asemenea, celor două vor avea o autonomie a bateriei de până la 8 ore și vor avea unități optice.

Citește mai multe și despre Acer Aspire M5 – caracteristici tehnice complete

Modelul de 14 inch vine cu o carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, porturi HDMI, port Ethernet și USB 3.0. Din păcate, modelul atârna ceva la cântar, are în jur de 2 kg, ceea ce mi se pare extrem de mult având în vedere că se dorește a fi ultrabook.

Fratele său mai mare de 15.6 inch nu are un display touchscreen, însă vine cu o carcasă din magneziu și aluminiu, ceea ce îl face mai rezistent. Așa cum era de așteptat, acesta cântărește chiar mai mult, în jur de 2,2Kg. Ambele au sistem de operare Windows 8 așa că vor fi lansate la sfârșitul lui octombrie la prețuri de pornire de 799 de dolari pentru Acer AspireM5-481PT și 599 de dolari pentru Acer Aspire M5-581T.