Tech

Acer Aspire One D257 | Laptop News

Acer Aspire One D257 | Laptop News

Aspire One D257 de la Acer vine cu opţiunea dual boot, putând opera atât cu Windows 7 Starter Edition cât şi cu Google Android. Această opţiune nu va fi valabilă in Statele Unite, unde netbook-ul va veni doar cu Windows 7. Deşi nu este o noutate pentru netbook-urile de la Acer, se pare că sistemul dual boot este o alegere bună pentru că altfel ar fi renunţat la el.

Acer încearcă să atingă consumatorii care sunt familiari cu ambele sisteme de operare şi le utilizează în funcţie de cum le servesc mai bine scopurile. Ştim deja din cercetările de piaţă făcute de Apple că Windows este preferat în zona business, pe când Android este considerat mai familiar. Aşadar, dacă doriţi Windows pentru business şi Android în timpul liber, Aspire One D257 ar putea fi soluţia optimă.

Se pare că noul netbook de la Acer va avea o autonomie a bateriei de până la 8 ore, va veni cu Bluetooth, WiFi, webcam integrat, 3 porturi USB, porturi VGA şi Ethernet şi ieşiri pentru microfon şi căşti.

Alte informaţii disponibile despre noul produs sunt in zona de design: Aspire One D257 va avea touchpad cu un singur buton de mouse, carcasa pare o suprafaţă cu apă tulburată de o picătură şi va veni într-o varietate de culori precum bleu, alb, gri si maro.

Mai mult, ecranul se poate da pe spate mai mult de 180 de grade faţă de tastatură, o opţiune destul de rară printre netbook-uri. Cu o greutate de aproximativ 1 kg şi grosimea de 25mm, noul netbook ar putea face senzaţie pe piaţa IT.

Deocamdată nu se ştiu informaţii referitoare la preţ şi disponibilitate, aşa că aşteptăm cu nerăbdare următoarele update-uri de la Acer.