Tech

Acer Aspire S7 si Megan Fox intr-un spot cu delfini

Acer Aspire S7 si Megan Fox intr-un spot cu delfini

Continuăm să observăm modalitatea în care Intel alege să se implice și să își promoveze ultrabook-urile. Dacă vineri am vorbit despre evenimentul pe care l-au făcut cu David Blaine prin care acesta a fost supus milioanelor de șocuri electrice, acum avem un nou video în lumina reflectoarelor.

Acer Aspire S7 va fi unul dintre ultrabook-urilor cu touchscreen și Windows 8 care vor intra pe piață. De ce au ales-o cei de la Intel și Acer pe Megan Fox pentru reclama de peste 1 minut jumate? Pe lângă faptul că este cunoscută în toată lumea și este extraordinar de frumoasă, actrița se pare că este pasionată de gadget-uri, arhitectură și antropologie.

Povestea este simplă, personajul lui Megan își urmărește pasiunea pentru știință, vine cu diverse idei pentru a putea descifra mesajele delfinilor și lucrează alături de echipă pentru a pune pe picioare noul experiment/proiect. Desigur, toate astea nu ar putea fi posibile fără noul ultrabook Aspire S7, dar gata cu detaliile, urmăriți voi rezultatul mai jos.

Dacă doriți să aflați picanteriile din spatele camerelor mai jos există și un ”behind the scenes” care explică mai bine conceptul pe care s-a mers.

Acer Aspire S7 vine în două variante de 11.6 inch și 13.3 inch, cu o carcasă din aluminiu și ecran cu Gorilla Glass. Este echipat cu procesor Intel Core i5-3317U sau Intel Core i7-3517U, 4GB RAM și SSD de 128GB/256GB. Acesta are un preț de pornire de 1399 de dolari.