Diverse

Ai grija de masina ta folosind un service specializat

Ai grija de masina ta folosind un service specializat

Nu toate masinile sunt la fel – pare o concluzie destul de simpla la care sa ajungi singur. Dar cand vorbim despre ceea ce se afla sub capota, este o lume complet diferita. Principala diferenta dintre masinile europene si, sa zicem, masinile australiene sunt motoarele fin reglate. Motoarele de masini europene sunt construite cu maiestrie, cu un nivel inalt de maiestrie distincta, asa ca sunt necesare cunostinte specifice pentru a realiza un service auto care indeplineste aceste standarde.

De asemenea, veti avea nevoie de diferite unelte si echipamente pentru a intretine si repara masinile europene si nu le veti gasi in fiecare atelier de service. Asigurati-va ca gasiti pe cineva care sa va intretina masina, care sa inteleaga ce trebuie facut pentru a va mentine vehiculele sa functioneze cat mai bine. Iata care sunt beneficiile de a avea masina dumneavoastra  intretinuta de un mecanic specializat.

Efectuarea regulata de servicii de intretinere preventiva a vehiculului poate prelungi durata de viata a masinii si poate duce la o eficienta mai buna a consumului de combustibil, economisind atat timp, cat si bani. Desi tehnicienii cu experienta sunt dedicati sa va ofere cele mai bune servicii dumneavoastra si vehiculului dumneavoastra, indiferent de marca acestuia, gasirea unui atelier de reparatii auto care este specializat in marca si modelul specific al masinii dumneavoastra poate avea beneficii suplimentare.

Alegerea mecanicului potrivit pentru a va intretine vehiculul poate parea o sarcina dificila. Avand atatea optiuni, este greu sa determinati care dintre ele se vor potrivi nevoilor voastre fara recomandari sau incercari si erori. Gasirea mecanicului potrivit poate fi nepretuita. Iata de ce alegerea unui mecanic specializat in marca vehiculului vostru este cea mai buna alegere:

Echipamentul potrivit

Un mecanic auto specializat va avea unelte si echipamente specifice vehiculului dumneavoastra, ceea ce inseamna mai putine sanse de a aparea probleme in timpul intretinerii sau reparatiilor de rutina. De asemenea, un specialist va putea furniza piese oficiale fabricate pentru masina dumneavoastra, ceea ce inseamna un vehicul care ruleaza mai eficient.

De ce ar trebui sa alegeti un mecanic auto specializat

Nu v-ati duce computerul la un atelier de reparatii de computere care deserveste doar Mac-uri si invers. Acelasi principiu este valabil si pentru masini. Desi suntem capabili sa furnizam servicii de tot felul, personalul nostru este instruit din fabrica si intelege toate dezavantajele vehiculelor de marca europeana, inclusiv orice intretinere preventiva necesara pentru a le mentine sa functioneze cat mai bine

Experienta mai buna

Deoarece apbservice.ro se concentreaza pe deservirea masinilor de marca europeana, cum ar fi BMW, tehnicienii au castigat experienta si intelegere a acestor marci specifice, ceea ce duce la o diagnosticare mai precisa a oricaror probleme si cunostinte. 

Daca BMW-ul vostru  este programat pentru servicii de intretinere, este posibil sa aveti rezerve in ceea ce priveste sa il duceti la un atelier de reparatii independent in locul unui dealer oficial BMW sau de import. Cu toate acestea, beneficiile alegerii unui atelier de reparatii BMW independent fata de reprezentanta ar trebui sa rezolve orice nelamurire pe care le puteti avea cu privire la aceasta optiune.

Spre deosebire de dealerii de marca, atelierele independente de reparatii auto sunt dedicate in mod special furnizarii de reparatii si intretinere, ceea ce duce la o atentie individuala mai mare si la un serviciu mai bun pentru clienti decat ar putea oferi o mare dealer. Magazinele independente se concentreaza pe ingrijirea nevoilor specifice ale fiecarui client.

Este foarte obisnuit ca o reprezentanta, pe de alta parte, sa aiba o lista de asteptare cu masini care au nevoie de reparatii. Asadar, spre deosebire de un atelier de reparatii independent, este mai probabil ca masina voastra sa fie aruncata intr-o linie de asamblare a altor masini si grabita in procesul de service. Este posibil ca acestia sa nu poata aloca timpul adecvat pentru a va evalua vehiculul si pentru a-l diagnostica suficient de bine  pentru a remedia problema vehiculului vostru pe termen lung.

Utilizarea unui centru de service al unui dealer inseamna ca va incredintati masina unor tehnicieni care sunt experti pentru un anumit producator de masini. Au trecut printr-o pregatire continua pentru a lucra la o anumita marca de masini si la modelele sub acea umbrela specifica. Pe masura ce vehiculele noi si tehnologiile noi sunt introduse pe piata, acesti tehnicieni urmeaza o pregatire suplimentara pentru a se familiariza mai bine cu aceste schimbari. Service-ul apbservice.ro ofera returnare si eficienta investitiei cat mai bun si rapid!

Nu toate piesele auto sunt create la fel. Majoritatea marcilor de masini folosesc piese si tehnologii proprietare pentru a-si mentine masinile in miscare si pentru a le diferentia de concurenta. Cand vehiculul dumneavoastra are nevoie de service care necesita piese noi specifice marcii, doriti ca mecanicul sa aiba o linie directa catre aceste piese, in mod ideal la o reducere. Mecanicii independenti trebuie de obicei sa treaca prin angrosisti pentru a obtine anumite piese de care au nevoie pentru reparatii si, mai mult ca sigur, nu au acea parte anume la indemana pentru a va repara imediat vehiculul.

Pe masura ce continuati sa va aduceti masina pentru reparatii la acelasi centru de service al reprezentantei, sansele ca acestia sa pastreze evidente de service mai precise si sa cunoasca indeaproape functionarea interioara a masinii voastre cresc. Intretinerea masinii dumneavoastra la acelasi dealer de la care ati cumparat-o va permite sa simtiti o conexiune speciala cu acea echipa si le permite sa aiba o istorie extinsa a vehiculului vostru din prima zi in care a venit la ei pana in momentul in care il aduceti la intretinere.